[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Rapeat kalafileet fetasalaatin kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Rapeat kalafileet fetasalaatin kera

Tässä raikkaassa annoksessa rapeat, gluteenittomat kalafileet yhdistyvät salaatin ja fetan kanssa. Onko tässä sinulle sopiva lounasannos?
'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Gluteenittomat kalafileet
  • 380 g papusekoitusta (kypsä)
  • 320 g tuoretta pinaattia
  • 1 granaattiomena
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja pippuria
  • 80 g fetajuustoa
  • 1,2 dl ranskankermaa
  • tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. Valmista kalafilee pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Huuhtele papusekoitus ja irrota granaattiomenasta siemenet. Lisää papusekoitus pinaatin ja granaattiomenan siementen sekaan. Sekoita oliiviöljy sekä viinietikka ja kääntele salaatin sekaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Murenna fetajuusto ja sekoita ranskankerman kanssa.

  4. Tarjoa salaatti kalafileiden ja feta-ranskankerman kanssa. Viimeistele basilikan lehdillä.

Tarjoiluehdotukset

Tarjoa lisäksi hyvää, tuoretta leipää.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti