Ainesosat
50
g
voita paistamiseen
600
g
jauhoista perunaa
50
g
voita
2
rkl
ranskankermaa
1/3
pnt
ruohosipulia
1
tl
suolaa
2
sitruunaa puolitettuna
tuoretta tilliä viimeistelyyn
Valmistus
- Paloittele perunat ja keitä ne kypsiksi suolatussa vedessä. Valuta ja anna höyrystyä. Murskaa perunat kulhossa.
- Paahda voi pannulla ruskeaksi. Lisää voi perunoiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon ranskankerma, ruohosipuli ja suola. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
- Paista kalafileitä paistinpannulla voissa noin 10 minuuttia.
- Laita sitruunanpuolikkaat kuivalle pannulle leikkauspinta alaspäin. Paahda sitruunoita noin 3−5 minuuttia, niin kauan, että sitruunan pinta on tummunut ja karamellisoitunut.
- Kokoa lautaselle murskattua perunaa, paahdetut kalat sekä paahdettu sitruunanpuolikas. Käytä paahdetun sitruunan mehua kastikkeena. Viimeistele annos tuoreella tillillä.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä