40 min
kypsennysaika
4
Annokset
Valmistus
- Valmista aluksi vinegretti. Mittaa kattilaan oliiviöljy, sipuli, timjami ja mausteet. Anna hautua kattilassa miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia kunnes sipuli on läpikuultavaa. Lisää joukkoon etikka ja kirsikkatomaatit. Keitä noin 5 minuuttia. Poimi timjaminoksat pois ja soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Siivilöi kulhoon, tarkista maku ja anna jäähtyä huoneenlämmössä.
- Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pyörittele kaalien nuput ruskistetussa voissa. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla. Paahda uunissa noin 6−7 minuuttia.
- Paahda kalaleikkeet voissa miedolla lämmöllä noin 6 minuuttia. Kokoa lautaselle paahdetut kaalit, sitruunaleikkeet sekä vinegretti. Viimeistele tuoreilla basilikanlehdillä.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
1
pkt
Sitruunaleikkeet MSC 370g, pakaste
2
rkl
voita
Tomaatti-sipulivinegretti:
1 1/2
dl
oliiviöljyä
1
sipuli kuutioituna
3-4
oksaa
timjamia
1
tl
suolaa
1
tl
sokeria
1/2
dl
valkoista balsamiviinietikkaa
10
kirsikkatomaattia
1
kukkakaalin nuput
1
romanescun nuput
1
parsakaalin nuput
50
g
voita ruskistettuna
1
tl
suolaa
1/2
sitruunan mehu
1/2
pnt
basilikaa