Rapeaksi paneroidut kalafileet ja parsa-hernerisottoa

Rapeaksi paneroidut kalafileet ja parsa-hernerisottoa
45 min
kypsennysaika
4
Annokset

Valmistus

  1. Kiehauta kasvisliemi. Kuullota sipulikuutioita laakeassa kattilassa oliiviöljyssä 2 minuuttia. Lisää joukkoon riisi ja sekoita tasaiseksi. Kuullota hetki ja lisää joukkoon valkoviini. Anna valkoviinin imeytyä riisiin ja nosta kuumaa kasvislientä aina kauhallinen kerrallaan riisin joukkoon koko ajan sekoittaen.

  2. Jatka liemen lisäämistä kauha kerrallaan kunnes riisi alkaa olla kypsää. Lisää risoton joukkoon parsapalat, herneet ja voi. Sekoita tasaiseksi ja anna hautua 1 minuutti. Lisää joukkoon parmesan-juusto ja ota kattila pois liedeltä. Lisää sitruunamehu sekä suola. Sekoita tasaiseksi. Tarkista maku.

  3. Paista kalafileitä 225 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Nosta risottoa lautaselle ja murra risoton päälle kalapaloja. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla sekä herneenversolla ja parmesan-lastuilla.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Gluteenittomat kalafileet MSC 340g
6 
dl
 
kasvislientä
2 
salottisipuli
2 
rkl
 
oliiviöljyä
3 
dl
 
Arborio-riisiä
2 
dl
 
valkoviiniä
4  
vihreää parsaa kuorittuna ja paloiksi leikattuna
1 
ps
 
pakasteherneitä
 
(200 g)
50 
g
 
voita
1 
dl
 
parmesan-juustoa
1/2 
sitruunan mehu
1 
tl
 
suolaa
 
mustapippuria myllystä viimeistelyyn
1 
dl
 
herneenversoja

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto