Paistetut Kullanrapeat kalafileet, rapu-jogurttia & paahdettua kukkakaalia

Paistetut kullanrapeat kalafileet, rapu-jogurttia & paahdettua kukkakaalia
30 min
kypsennysaika
4
Annokset

Valmistus

  1. Sekoita kastikkeen aineet yhteen ja laita kylmään maustumaan.

  2. Irrota kukkakaalista nuput ja puolita isoimmat palat.

  3. Lämmitä voi keskilämpöisellä paistinpannulla ja lisää joukkoon curry. Nosta pannulle kukkakaalit ja paahda voissa noin 3 minuuttia.

  4. Lisää joukkoon cashewpähkinät. Sekoita tasaiseksi ja paahda vielä noin 2 minuuttia. Mausta suolalla.

  5. Paahda kalafileet pannulla öljyssä noin 10 minuuttia timjaminoksien kera.

  6. Kokoa lautaselle paahdettuja kukkakaaleja, rapeita kalapaloja sekä rapujogurttia. Viimeistele lehtipersiljalla.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Kullanrapeat kalafileet MSC 360g
1/2 
dl
 
öljyä
3 
oksaa
 
timjamia
 
Rapu-jogurttikastike:
50 
g
 
jokirapuja hienonnettuna
3 
dl
 
turkkilaista jogurttia
2 
tl
 
sriracha-kastiketta
1/3 
pnt
 
ruohosipulia
1 
tl
 
suolaa
1/3 
tl
 
mustapippuria
 
1 
kukkakaali
50 
g
 
voita
1/2 
tl
 
curryjauhetta
30 
g
 
cashewpähkinöitä
1 
tl
 
suolaa
 
 
lehtipersiljaa koristeluun

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto