Ainesosat
1/2
dl
öljyä
3
oksaa
timjamia
Rapu-jogurttikastike:
50
g
jokirapuja hienonnettuna
3
dl
turkkilaista jogurttia
2
tl
sriracha-kastiketta
1/3
pnt
ruohosipulia
1
tl
suolaa
1/3
tl
mustapippuria
1
kukkakaali
50
g
voita
1/2
tl
curryjauhetta
30
g
cashewpähkinöitä
1
tl
suolaa
lehtipersiljaa koristeluun
Valmistus
Sekoita kastikkeen aineet yhteen ja laita kylmään maustumaan.
Irrota kukkakaalista nuput ja puolita isoimmat palat.
Lämmitä voi keskilämpöisellä paistinpannulla ja lisää joukkoon curry. Nosta pannulle kukkakaalit ja paahda voissa noin 3 minuuttia.
Lisää joukkoon cashewpähkinät. Sekoita tasaiseksi ja paahda vielä noin 2 minuuttia. Mausta suolalla.
Paahda kalafileet pannulla öljyssä noin 10 minuuttia timjaminoksien kera.
Kokoa lautaselle paahdettuja kukkakaaleja, rapeita kalapaloja sekä rapujogurttia. Viimeistele lehtipersiljalla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä