Kalatacot

kalataco
10 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Haluatko vaihtelua perinteisiin texmex-tacoihin? Vaihda kalatacoihin! Lupaamme, että ne maistuvat!

Valmistus

  1. Valmista Fish & Crisp kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Sekoita yhteen kuutioidut mango, avokado ja fetajuusto. Sekoita mukaan kevätsipuli, chili ja korianteri. Purista mukaan lime ja mausta suolalla.

  3. Lämmitä tortillaletut tai tacokuoret ja laita jokaisen keskelle mangosalsaa.  

  4. Jaa jokainen kalafilee neljään osaan ja laita muutama pala joka tortillalle. Viimeistele crème fraichella.

Tarjoiluehdotukset

  • Vinkki: voit kokeilla tacoissa myös muita paneroituja kaloja!

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
8 
kpl
 
tortillalettuja tai tacokuoria
1½ - 2 
dl
 
crème fraiche
SALSA:
400 
g
 
kuutioitua mangoa
2 
kpl
 
avokadoa kuutioituna
150 
g
 
fetajuustoa
1-2 
kpl
 
kevätsipulia hienonnettuna
1 
kpl
 
chiliä hienonnettuna
½ 
pkt
 
2 limen mehu
ripaus suolaa

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto