Kalatacot

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Kalatacot

Haluatko vaihtelua perinteisiin texmex-tacoihin? Vaihda kalatacoihin! Lupaamme, että ne maistuvat!

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

8 
kpl
 
tortillalettuja tai tacokuoria
1½ - 2 
dl
 
crème fraiche
SALSA:
400 
g
 
kuutioitua mangoa
2 
kpl
 
avokadoa kuutioituna
150 
g
 
fetajuustoa
1-2 
kpl
 
kevätsipulia hienonnettuna
1 
kpl
 
chiliä hienonnettuna
½ 
pkt
 
korianteria hienonnettuna
2 limen mehu
ripaus suolaa

Valmistus

  1. Valmista Fish & Crisp kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Sekoita yhteen kuutioidut mango, avokado ja fetajuusto. Sekoita mukaan kevätsipuli, chili ja korianteri. Purista mukaan lime ja mausta suolalla.

  3. Lämmitä tortillaletut tai tacokuoret ja laita jokaisen keskelle mangosalsaa.  

  4. Jaa jokainen kalafilee neljään osaan ja laita muutama pala joka tortillalle. Viimeistele crème fraichella.

Tarjoiluehdotukset

Vinkki: voit kokeilla tacoissa myös muita paneroituja kaloja!

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä