Ainesosat
8
kpl
tortillalettuja tai tacokuoria
1½ - 2
dl
crème fraiche
SALSA:
400
g
kuutioitua mangoa
2
kpl
avokadoa kuutioituna
150
g
fetajuustoa
1-2
kpl
kevätsipulia hienonnettuna
1
kpl
chiliä hienonnettuna
½
pkt
2 limen mehu
ripaus suolaa
Valmistus
Valmista Fish & Crisp kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.
Sekoita yhteen kuutioidut mango, avokado ja fetajuusto. Sekoita mukaan kevätsipuli, chili ja korianteri. Purista mukaan lime ja mausta suolalla.
Lämmitä tortillaletut tai tacokuoret ja laita jokaisen keskelle mangosalsaa.
Jaa jokainen kalafilee neljään osaan ja laita muutama pala joka tortillalle. Viimeistele crème fraichella.
Tarjoiluehdotukset
Vinkki: voit kokeilla tacoissa myös muita paneroituja kaloja!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä