Ainesosat
1
6,5
dl
jasmiiniriisiä
200
g
porkkanaa
0,5
romainesalaattia
150
g
soijapapuja (kypsiä)
200
g
maapähkinöitä
0,5
ruukullista tuoretta korianteria
1
lime
- Soijakastike:
1
valkosipulinkynsi
4
rkl
japanilaista soijakastiketta
2
rkl
ruokosokeria
1-2
rkl
Valmistus
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan.
Valmista kalapalat pakkauksen ohjeiden mukaan.
Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita valkosipuli, soijakastike, sokeri ja hienonnettu chili.
Kuori ja suikaloit porkkanat. Suikaloi myös romainesalaatti ja kypsennä soijapavut. Hienonna maapähkinät ja korianteri sekä paloittele kalapalat.
Kokoa kulhot annostelemalla niihin riisiä, kasviksia, pähkinöitä ja kalaa. Viimeistele soijakastikkeella ja tarjoile limen kera.
Tarjoiluehdotukset
Voit käyttää kulhoon muitakin Finduksen paneroituja kaloja.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä