Rapsakka kalakulho

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kokoa trendikäs poké bowl vaihteeksi rapeasta paneroidusta kalasta.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1 
6,5 
dl
 
jasmiiniriisiä
200 
g
 
porkkanaa
0,5 
romainesalaattia
150 
g
 
soijapapuja (kypsiä)
200 
g
 
maapähkinöitä
0,5 
ruukullista tuoretta korianteria
1 
lime
- Soijakastike:
1 
valkosipulinkynsi
4 
rkl
 
japanilaista soijakastiketta
2 
rkl
 
ruokosokeria
1–2 
rkl
 
hienonnettua chiliä

Valmistus

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Valmista kalapalat pakkauksen ohjeiden mukaan.

  3. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita valkosipuli, soijakastike, sokeri ja hienonnettu chili.

  4. Kuori ja suikaloi porkkanat. Suikaloi myös romainesalaatti ja kypsennä soijapavut. Hienonna maapähkinät ja korianteri sekä paloittele kalapalat.

  5. Kokoa kulhot annostelemalla niihin riisiä, kasviksia, pähkinöitä ja kalaa. Viimeistele soijakastikkeella ja tarjoile limen kera.

Tarjoiluehdotukset

Voit käyttää kulhoon muitakin Finduksen paneroituja kaloja.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä