Rapea kalaburger

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ruokaisan hampurilaisen väliin sopii erinomaisesti rapea kalafilee. Burgeri saa mehukkuutta remoulade-kastikkeesta, jossa maistuu karkea sinappi. Kalaburgeri tarjoillaan itse tehtyjen ranskalaisten kera.

 

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

50 
g
 
voita
8 
viipaletta
 
savujuustoa
4 
hampurilaissämpylää
2 
tomaattia viipaleina
lehtisalaattia
1 
punasipuli viipaleina
- Sinappiremoulade:
1 
dl
 
majoneesia
1/2 
dl
 
kermaviiliä
2 
tl
 
karkeaa sinappia
2 
tl
 
kaprismarjoja hienonnettuna
2 
tl
 
suolakurkkua kuutioituna
1/2 
tl
 
suolaa
1/4 
tl
 
mustapippuria
 
800 
g
 
uuniperunaa
öljyä
1 
tl
 
suolaa

Valmistus

  1. Sekoita remouladen ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan.
  2. Leikkaa uuniperunat tikuiksi ja keitä kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta ranskalaiset ja anna höyrystyä, jotta ylimääräinen vesi lähtee pois. Kuivaa ranskalaiset talouspaperin päällä. 
  3. Paista kalafileet keskilämpöisellä pannulla voissa rapeiksi noin 12 minuuttia. Nosta kalafileiden päälle savujuustot. 
  4. Paahda sämpylät kuivalla pannulla. Voitele sämpylöiden kannet remouladella ja kokoa ainekset sämpylöiden väliin.
  5. Uppopaista ranskalaiset 180 asteisessa öljyssä rapeiksi ja mausta suolalla. Tarjoile rapea kalahampurilainen itse tehtyjen ranskalaisten kera. Voit korvata uuniperuna-ranskalaiset Finduksen mikrovalmiilla ranskalaisilla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä