
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Ruokaisan hampurilaisen väliin sopii erinomaisesti rapea kalafilee. Burgeri saa mehukkuutta remoulade-kastikkeesta, jossa maistuu karkea sinappi. Kalaburgeri tarjoillaan itse tehtyjen ranskalaisten kera.
Valmistus
- Sekoita remouladen ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan.
- Leikkaa uuniperunat tikuiksi ja keitä kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta ranskalaiset ja anna höyrystyä, jotta ylimääräinen vesi lähtee pois. Kuivaa ranskalaiset talouspaperin päällä.
- Paista kalafileet keskilämpöisellä pannulla voissa rapeiksi noin 12 minuuttia. Nosta kalafileiden päälle savujuustot.
- Paahda sämpylät kuivalla pannulla. Voitele sämpylöiden kannet remouladella ja kokoa ainekset sämpylöiden väliin.
- Uppopaista ranskalaiset 180 asteisessa öljyssä rapeiksi ja mausta suolalla. Tarjoile rapea kalahampurilainen itse tehtyjen ranskalaisten kera. Voit korvata uuniperuna-ranskalaiset Finduksen mikrovalmiilla ranskalaisilla.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Kullanrapeat kalafileet MSC 360g
50
g
voita
8
viipaletta
savujuustoa
4
hampurilaissämpylää
2
tomaattia viipaleina
lehtisalaattia
1
punasipuli viipaleina
- Sinappiremoulade:
1
dl
majoneesia
1/2
dl
kermaviiliä
2
tl
karkeaa sinappia
2
tl
kaprismarjoja hienonnettuna
2
tl
suolakurkkua kuutioituna
1/2
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
800
g
uuniperunaa
öljyä
1
tl
suolaa