Rapeat kalafileet fetasalaatin kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Rapeat kalafileet fetasalaatin kera

Tässä raikkaassa annoksessa rapeat, gluteenittomat kalafileet yhdistyvät salaatin ja fetan kanssa. Onko tässä sinulle sopiva lounasannos?
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

380 
g
 
papusekoitusta (kypsä)
320 
g
 
tuoretta pinaattia
1 
granaattiomena
2 
rkl
 
oliiviöljyä
1 
rkl
 
valkoviinietikkaa
suolaa ja pippuria
80 
g
 
fetajuustoa
1,2 
dl
 
ranskankermaa
tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. Valmista kalafilee pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Huuhtele papusekoitus ja irrota granaattiomenasta siemenet. Lisää papusekoitus pinaatin ja granaattiomenan siementen sekaan. Sekoita oliiviöljy sekä viinietikka ja kääntele salaatin sekaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Murenna fetajuusto ja sekoita ranskankerman kanssa.

  4. Tarjoa salaatti kalafileiden ja feta-ranskankerman kanssa. Viimeistele basilikan lehdillä.

Tarjoiluehdotukset

Tarjoa lisäksi hyvää, tuoretta leipää.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä