Ainesosat
380
g
papusekoitusta (kypsä)
320
g
tuoretta pinaattia
1
granaattiomena
2
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
valkoviinietikkaa
suolaa ja pippuria
80
g
fetajuustoa
1,2
dl
ranskankermaa
tuoretta basilikaa
Valmistus
Valmista kalafilee pakkauksen ohjeiden mukaan.
Huuhtele papusekoitus ja irrota granaattiomenasta siemenet. Lisää papusekoitus pinaatin ja granaattiomenan siementen sekaan. Sekoita oliiviöljy sekä viinietikka ja kääntele salaatin sekaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Murenna fetajuusto ja sekoita ranskankerman kanssa.
Tarjoa salaatti kalafileiden ja feta-ranskankerman kanssa. Viimeistele basilikan lehdillä.
Tarjoiluehdotukset
Tarjoa lisäksi hyvää, tuoretta leipää.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä