Paistetut täysjyväkalafileet ja uunijuurekset

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1 
palsternakka
2 
naattiporkkanaa
1/2 
juuriselleri
1/2 
lanttu
2 
sipuli
50 
g
 
voita
1-2 
tl
 
suolaa
1/2 
tl
 
mustapippuria
3 
rkl
 
hunajaa
2 
oksaa
 
rosmariinia

Valmistus

  1. Kuori ja leikkaa juurekset tasakokoisiksi paloiksi. Sulata voi ja kaada se juuresten päälle kulhoon. Lisää mausteet, hunaja sekä rosmariini ja sekoita tasaiseksi.

  2. Levitä juurekset uunipelille ja paahda 185 asteessa noin 35 minuuttia. Pyörittele juurekset paahtamisen jälkeen uunivuoassa, jotta paahtunut voi tarttuu tasaisesti juureksiin ennen tarjoilua. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa.

  3. Paista kalafileitä 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile kala paahdettujen uunijuureksien kera. Voit täydentää kokonaisuutta herkullisella tilli-jogurttikastikkeella.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä