Ainesosat
4
dl
keitettyä basmatiriisiä tai villiriisiä
100
g
rapeaa salaattia
200
g
suikaloituja kasviksia (esim. porkkanaa, palsternakkaa, selleriä ja punajuurta)
125
g
soijapapuja (kypsiä)
2
avokadoa
1
lime lohkoina
1
rkl
paahdettuja seesaminsiemeniä
- Maissikastike:
1,5
dl
maissia (kypsää)
1
dl
majoneesia
sriracha-kastiketta
ripaus suolaa ja pippuria
Valmistus
Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Keitä riisi ja suikaloi kasvikset sekä salaatti.
Sekoita maissi sekä majoneesi keskenään ja mausta sriracha-kastikkeella maun mukaan.
Asettele kaikki ainesosat kulhoon ja laita päällimmäiseksi paloitellut kalafileet.
Mausta maissikastikkeella, paahdetuilla seesaminsiemenillä ja limellä.
Tarjoiluehdotukset
Voit viimeistellä annoksen tuoreella korianterilla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä