
0
Annokset
Fish & Crisp ja vihreä kasvislisuke
Kokeile rapeita Fish & Crisp -kalafileitä yhdessä suippokaalia, pinaattia, lehtikaalia sisältävän kasvislisukkeen kanssa.
Valmistus
- Lämmitä uuni 180°C. 
- Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti. 
- Paista chili ja suippokaali ensin öljyssä ja lisää sitten lehtikaali sekä pinaatinlehdet. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes nesteet ovat haihtuneet. 
- Mausta raastetulla sitruunan kuorella, suolalla ja pippurilla. 
Tarjoiluehdotukset
- Tarjoile kalan ja kasvislisukkeen kanssa tuoretta leipää. 
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1 
pkt 
 Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
4 
kpl
 sitruunalohkoja
2-4 
tl
 hienonnettu chili
150 
g
 suikaloitua suippokaalia
1 
rkl
 ruokaöljyä paistamiseen
150 
g
 pinaatinlehtiä
150 
g
 Hienonnettu lehtikaali
1 sitruunan raastettu kuori
suolaa ja pippuria





