Ainesosat
4
dl
(täysjyvä)bulguria
1
kurpitsa, esim. myskikurpitsa
200
g
kirsikkatomaatteja
2
mozzarella-palloa
1
ps
sekasalaattia
rucolaa maun mukaan
Kastike:
0,75
dl
oliiviöljyä
2
rkl
balsamicoa
puolikkaan sitruunan mehu puristettuna
suolaa ja pippuria
Valmistus
Paista kevyesti paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Käännä paistamisen puolivälissä.
Keitä bulgur pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Voit maustaa keitinliemen liemivalmisteella.
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.
Puolita kirsikkatomaatit ja revi mozzarella paloiksi. Laita salaattia lautaselle ja tomaatit sekä mozzarella salaatin päälle. Valuta päälle kastiketta ja laita kalafileet päällimmäisiksi. Tarjoa bulgurin kanssa. Hyvää ruokahalua!
Tarjoiluehdotukset
Bulgurin sijasta voit tarjota myös couscousia, ohrasuurimoita tai riisiä.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä