Ainesosat
3
dl
keitettyä jasmiiniriisiä
1
dl
kookoshiutaleita
100
g
vihreitä papuja (pakaste)
100
g
vahapapuja (pakaste)
0,5
dl
paahdettua sipulirouhetta
- Chilimarinoidut kurkut:
1
kurkku
0,5
dl
makeaa chilikastiketta
- Kermaviilikastike:
2
dl
kermaviiliä
2
rkl
japanilaista soijakastiketta
Valmistus
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan ja lisää kookoshiutaleet.
Kuumenna pavut pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja sekoita ne riisin sekaan. Ripottele riisin päälle paahdettua sipulirouhetta.
Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.
Puolita kurkku pituussuuntaan ja koverra lusikalla siemenet pois. Siivuta kurkunpuolikkaat ja sekoita niihin makea chilikastike.
Sekoita kermaviili soijakastikkeen kanssa ja tarjoa kalan kera.
Tarjoiluehdotukset
Paloittele kalafileet ja tarjoile annos kulhoista syömäpuikkojen kera.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä