Valmisateriat

Finduksen valmisaterioihin kuuluu sekä pannulla että mikrossa valmistettavia, herkullisia ja nopeita aterioita, joiden joukosta löydät myös terveelliset, vähän rasvaa ja suolaa sisältävät ateriat. Kaikki valmisruokavaihtoehtomme on valmistettu hyvien reseptien mukaan, erinomaisista ja ensiluokkaisista raaka-aineista – onhan tavoitteenamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaita valmisruokia!

Finduksen pannuvalmiisiin aterioihin kuuluvat suositut Pyttipannut, koko perheen Dagens Middag -ateriat ja eksoottiset World Selection -ateriat.

Findus tarjoaa myös monipuolisia mikrovalmiita ateriavaihtoehtoja. Dagens ja Dagens Special -tuotesarjassa on täydellisiä aterioita yhdelle.

Dagens ja Dagens Special -ateriat ovat perinteisempiä, suosittuja makuja suomalaiseen makuun. World Selection -mikroateriasarja tuo pakastealtaisiin eksoottisen tuulahduksen.

Sarjassa on mausteisia nautintoja ympäri maailmaa. Osa tuotteistamme on merkitty Sydänmerkillä, joka on osoitus rasvan ja suolan suhteen terveellisemmästä vaihtoehdosta.

Kalaa sisältävissä valmisruoissa taas on Marine Stewardship Councilin myöntämä MSC-sertifikaatti osoituksena kalan ekologisestä käytöstä.