Kevyesti paneroidut kalafileet mozzarellan ja tomaatin kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Kevyesti paneroitujen kalafileiden seuraksi sopii loistavasti tomaatti ja mozzarella. Tällä reseptillä saat italialaista tunnelmaa arkipäiviin!
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
dl
 
(täysjyvä)bulguria
1 
kurpitsa, esim. myskikurpitsa
200 
g
 
kirsikkatomaatteja
2 
mozzarella-palloa
1 
ps
 
sekasalaattia
rucolaa maun mukaan
Kastike:
0,75 
dl
 
oliiviöljyä
2 
rkl
 
balsamicoa
puolikkaan sitruunan mehu puristettuna
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Paista kevyesti paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Käännä paistamisen puolivälissä.

  2. Keitä bulgur pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Voit maustaa keitinliemen liemivalmisteella.

  3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.

  4. Puolita kirsikkatomaatit ja revi mozzarella paloiksi. Laita salaattia lautaselle ja tomaatit sekä mozzarella salaatin päälle. Valuta päälle kastiketta ja laita kalafileet päällimmäisiksi. Tarjoa bulgurin kanssa. Hyvää ruokahalua!

Tarjoiluehdotukset

Bulgurin sijasta voit tarjota myös couscousia, ohrasuurimoita tai riisiä.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä