Kevyesti paneroidut kalafileet mozzarellan ja tomaatin kera

paneroitua kalaa ja kasviksia
5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kevyesti paneroitujen kalafileiden seuraksi sopii loistavasti tomaatti ja mozzarella. Tällä reseptillä saat italialaista tunnelmaa arkipäiviin!

Valmistus

  1. Paista kevyesti paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Käännä paistamisen puolivälissä.

  2. Keitä bulgur pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Voit maustaa keitinliemen liemivalmisteella.

  3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.

  4. Puolita kirsikkatomaatit ja revi mozzarella paloiksi. Laita salaattia lautaselle ja tomaatit sekä mozzarella salaatin päälle. Valuta päälle kastiketta ja laita kalafileet päällimmäisiksi. Tarjoa bulgurin kanssa. Hyvää ruokahalua!

Tarjoiluehdotukset

  • Bulgurin sijasta voit tarjota myös couscousia, ohrasuurimoita tai riisiä.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
Kevyesti paneroidut kalafileet, Ranskalaiset yrtit MSC 225g, pakaste
4 
dl
 
(täysjyvä)bulguria
1 
kurpitsa, esim. myskikurpitsa
200 
g
 
kirsikkatomaatteja
2 
mozzarella-palloa
1 
ps
 
sekasalaattia
rucolaa maun mukaan
Kastike:
0,75 
dl
 
oliiviöljyä
2 
rkl
 
balsamicoa
puolikkaan sitruunan mehu puristettuna
suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto