5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kevyesti paneroitujen kalafileiden seuraksi sopii loistavasti tomaatti ja mozzarella. Tällä reseptillä saat italialaista tunnelmaa arkipäiviin!
Valmistus
Paista kevyesti paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Käännä paistamisen puolivälissä.
Keitä bulgur pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Voit maustaa keitinliemen liemivalmisteella.
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.
Puolita kirsikkatomaatit ja revi mozzarella paloiksi. Laita salaattia lautaselle ja tomaatit sekä mozzarella salaatin päälle. Valuta päälle kastiketta ja laita kalafileet päällimmäisiksi. Tarjoa bulgurin kanssa. Hyvää ruokahalua!
Tarjoiluehdotukset
Bulgurin sijasta voit tarjota myös couscousia, ohrasuurimoita tai riisiä.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
2
pkt
Kevyesti paneroidut kalafileet, Ranskalaiset yrtit MSC 225g, pakaste
4
dl
(täysjyvä)bulguria
1
kurpitsa, esim. myskikurpitsa
200
g
kirsikkatomaatteja
2
mozzarella-palloa
1
ps
sekasalaattia
rucolaa maun mukaan
Kastike:
0,75
dl
oliiviöljyä
2
rkl
balsamicoa
puolikkaan sitruunan mehu puristettuna
suolaa ja pippuria
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Rapeat kalafileet fetasalaatin kera
40 min
Täysjyvä kalafileet japanilaiseen tyyliin
35 min
Fish & Crisp ja vihreä kasvislisuke
Kullanrapeat kalafileet hernehummuksen kera
40 min
Rapeaksi paneroidut kalafileet ja parsa-hernerisottoa
45 min
Paistetut Kullanrapeat kalafileet, rapu-jogurttia & paahdettua kukkakaalia
30 min
Paistetut täysjyväkalafileet ja uunijuurekset
45 min
Täysjyvä kalafileet ja paahdettua sitruunaa
45 min
Paneroitua kalaa, kookosriisiä ja chilimarinoituja kurkkuja
45 min
Fish & Chips juuresranskalaisilla
1 h 30 min