Kullanrapeat kalafileet hernehummuksen kera

Kullanrapeat kalafileet hernehummuksen kera
15 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset

Tässä on näyttävä mutta helppotekoinen alkupala illallispöytään! Raikkaat salaattikupit täytetään rapeilla kalafileillä ja mehevällä hernehummuksella.

Valmistus

  1. Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Kuumenna herneet pakkauksen ohjeiden mukaan ja anna jäähtyä. Sekoita hienonnetun valkosipulin, rahkan tai tuorejuuston, mintun, limemehun ja oliiviöljyn kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

  3. Viipaloi retiisit ohuiksi siivuiksi esimerkiksi mandoliinilla ja laita kylmään veteen n. 10 minuutin ajaksi. Kaada vesi pois ja sekoita retiiseihin oliiviöljy ja hienonnettu chili.

  4. Paloittele kalafileet. Laita salaatinlehdelle hernehummusta ja kalapala. Viimeistele chilimaustetuilla retiisinsiivuilla.

Tarjoiluehdotukset

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Kullanrapeat kalafileet MSC 360g
4 
kpl
 
retiisejä
0,5 
rkl
 
oliiviöljyä
1 
tl
 
8 
kpl
 
kuperia salaatinlehtiä
- Hernehummus:
1,25 
dl
 
pakasteherneitä
0,5 
st
 
valkosipulinkynsi
1 
tl
 
50 
g
 
rahkaa tai tuorejuustoa
1 
rkl
 
tuoretta minttua
0,5 
limen mehu
1 
rkl
 
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto