Kullanrapeat kalafileet hernehummuksen kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Tässä on näyttävä mutta helppotekoinen alkupala illallispöytään! Raikkaat salaattikupit täytetään rapeilla kalafileillä ja mehevällä hernehummuksella.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
kpl
 
retiisejä
0,5 
rkl
 
oliiviöljyä
1 
tl
 
8 
kpl
 
kuperia salaatinlehtiä
- Hernehummus:
1,25 
dl
 
pakasteherneitä
0,5 
st
 
valkosipulinkynsi
1 
tl
 
50 
g
 
rahkaa tai tuorejuustoa
1 
rkl
 
tuoretta minttua
0,5 
limen mehu
1 
rkl
 
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Kuumenna herneet pakkauksen ohjeiden mukaan ja anna jäähtyä. Sekoita hienonnetun valkosipulin, rahkan tai tuorejuuston, mintun, limemehun ja oliiviöljyn kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

  3. Viipaloi retiisit ohuiksi siivuiksi esimerkiksi mandoliinilla ja laita kylmään veteen n. 10 minuutin ajaksi. Kaada vesi pois ja sekoita retiiseihin oliiviöljy ja hienonnettu chili.

  4. Paloittele kalafileet. Laita salaatinlehdelle hernehummusta ja kalapala. Viimeistele chilimaustetuilla retiisinsiivuilla.

Tarjoiluehdotukset

Voit kokeilla hernehummuksen sijaan myös muita täytteitä, kuten esimerkiksi tilli-jogurttikastiketta.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä