
Tässä on näyttävä mutta helppotekoinen alkupala illallispöytään! Raikkaat salaattikupit täytetään rapeilla kalafileillä ja mehevällä hernehummuksella.
Valmistus
Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.
Kuumenna herneet pakkauksen ohjeiden mukaan ja anna jäähtyä. Sekoita hienonnetun valkosipulin, rahkan tai tuorejuuston, mintun, limemehun ja oliiviöljyn kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Viipaloi retiisit ohuiksi siivuiksi esimerkiksi mandoliinilla ja laita kylmään veteen n. 10 minuutin ajaksi. Kaada vesi pois ja sekoita retiiseihin oliiviöljy ja hienonnettu chili.
Paloittele kalafileet. Laita salaatinlehdelle hernehummusta ja kalapala. Viimeistele chilimaustetuilla retiisinsiivuilla.
Tarjoiluehdotukset
Voit kokeilla hernehummuksen sijaan myös muita täytteitä, kuten esimerkiksi tilli-jogurttikastiketta.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja






