[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kalapuikkopita kreikkalaiseen tyyliin

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Tee makumatka Kreikkaan! Täytä mehevät sämpylät kalapuikoilla, tzatzikilla, oliiveilla, fetalla ja punasipulilla.
'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Filee kalapuikot
    filee kalapuikot
  • jäävuorisalaattia
  • 1/2 kurkku
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1/2 punasipuli
  • 50 g mustia oliiveja
  • 50 g fetajuustoa
  • 4 pitaleipää
  • 1/2 prk tzatzikia

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Tee sitten kreikkalainen salaatti. Kuutioi punasipuli, kurkku ja oliivit ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Sekoita jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatit, sipuli ja oliivit keskenään. Murenna feta salaatin joukkoon ja sekoita hyvin.

  3. Lämmitä pitaleivät ja halkaise ne. Täytä leivät salaatilla, tzatzikilla ja kalapuikoilla.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti