Kalaburritot

Annosten määrä
4

Kalapuikot maistuvat myös texmex-tyyliin! Kääri kalapuikot tomaattisalsan ja guacamolen kanssa meheviksi burritoiksi.  

Annosten määrä
4

Ainesosat

500 
g
 
maissia
tortillalettuja
jäävuorisalaattia suikaloituna
TOMAATTISALSA:
4 
kpl
 
tomaatteja
1-2 
kpl
 
punaista chiliä
1 
tl
 
oreganoa
1-2 
valkosipulinkynttä
2 
tl
 
kuminaa
2 
tl
 
limemehua
1 
rkl
 
omenaviinietikkaa
½ 
tl
 
suolaa
1 
tl
 
mustapippuria
2 
rkl
 
korianteria
1 
tl
 
chilijauhetta
GUACAMOLE:
3 
kpl
 
kypsää avokadoa
avokado
 
mogna
1 
rkl
 
limemehua
1 
valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ 
kpl
 
chiliä hienonnettuna (siemenet poistettu)
1 
kpl
 
tomaatti kuutioituna
suolaa ja pippuria
1 
dl
 
ranskankermaa
korianteria maun mukaan

Valmistus

  1. Paista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. TOMAATTISALSA: Huuhtele ja kuutioi tomaatit. Poista siemenet chileistä ja leikkaa pieneksi. Laita monitoimikoneeseen muiden ainesosien kanssa ja pidä konetta päällä kunnes kaikki on sekoittunut. Voit tehdä salsan etukäteen edellisenä päivänä, kun säilytät sen kylmässä.

  3. GUACAMOLE: Poista avokadon kivi ja hienonna hedelmän sisus. Sekoita muiden ainesosien kanssa paksuksi dippikastikkeeksi.

  4. Täytä tortillaletut revityllä jäävuorisalaatilla, maissilla, tomaattisalsalla ja guacamolella.

  5. Lisää mukaan lämpimät kalapuikot. Tarjoile ja nauti!

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä