Ainesosat
500
g
maissia
tortillalettuja
jäävuorisalaattia suikaloituna
TOMAATTISALSA:
4
kpl
tomaatteja
1-2
kpl
punaista chiliä
1
tl
oreganoa
1-2
valkosipulinkynttä
2
tl
kuminaa
2
tl
limemehua
1
rkl
omenaviinietikkaa
½
tl
suolaa
1
tl
mustapippuria
2
rkl
korianteria
1
tl
chilijauhetta
GUACAMOLE:
3
kpl
kypsää avokadoa
avokado
mogna
1
rkl
limemehua
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
½
kpl
chiliä hienonnettuna (siemenet poistettu)
1
kpl
tomaatti kuutioituna
suolaa ja pippuria
1
dl
ranskankermaa
korianteria maun mukaan
Valmistus
Paista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
TOMAATTISALSA: Huuhtele ja kuutioi tomaatit. Poista siemenet chileistä ja leikkaa pieneksi. Laita monitoimikoneeseen muiden ainesosien kanssa ja pidä konetta päällä kunnes kaikki on sekoittunut. Voit tehdä salsan etukäteen edellisenä päivänä, kun säilytät sen kylmässä.
GUACAMOLE: Poista avokadon kivi ja hienonna hedelmän sisus. Sekoita muiden ainesosien kanssa paksuksi dippikastikkeeksi.
Täytä tortillaletut revityllä jäävuorisalaatilla, maissilla, tomaattisalsalla ja guacamolella.
Lisää mukaan lämpimät kalapuikot. Tarjoile ja nauti!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä