Ainesosat
4
tortillalettua
1
jääsalaatti
1
avokado
suikaleina
100
g
pehmeää fetaa
2
tomaattia viipaleina
4
rkl
AVOKADOTAHNA:
1
avokado
2-3
jalopeno
viipaleina
1
dl
ranskankermaa
1
tl
suolaa
1/2
limen mehu
Valmistus
Valmista avokadotahna: hienonna avokado ja jalopenoviipaleet sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja limemehu. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
Paista Täysjyvä fileekalapuikkoja 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Voitele tortillat avokadotahnalla ja jaa kylmät täytteet pituussuuntaisesti keskelle lettua. Nosta lopuksi päälle kalapukot ja kääri wrapit tiukaksi rullaksi. Pistele 5 kpl cocktailtikkuja rullattuun wrapiin pystyyn tasaisin välein ja leikkaa sahalaitaisella veitsellä tikkujen välistä, jolloin saat valmiiksi tikutetut cocktailpalat. Valmista nautittavaksi!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä