Kalapuikko-avokado cocktailwrapit

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Kalapuikko-avokado cocktailwrapit
Kalalla ja avokadotahnalla täytetyt wrapit sopivat erinomaisesti juhliin. Ne voi syödä siististi sormin, sillä wrapeista leikataan sopivan kokoiset suupalat ennen tarjoilua. Itse tehty avokadotahna saa potkua jalapenoista.

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
tortillalettua
1 
jääsalaatti
1 
avokado
 
suikaleina
100 
g
 
pehmeää fetaa
2 
tomaattia viipaleina 
4 
rkl
 
korianteria hienonnettuna
 
AVOKADOTAHNA:
1 
avokado
2-3 
jalopeno
 
viipaleina
1 
dl
 
ranskankermaa
1 
tl
 
suolaa
1/2 
limen mehu

Valmistus

  1. Valmista avokadotahna: hienonna avokado ja jalopenoviipaleet sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja limemehu. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.

  2. Paista Täysjyvä fileekalapuikkoja 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. 

  3. Voitele tortillat avokadotahnalla ja jaa kylmät täytteet pituussuuntaisesti keskelle lettua. Nosta lopuksi päälle kalapukot ja kääri wrapit tiukaksi rullaksi. Pistele 5 kpl cocktailtikkuja rullattuun wrapiin pystyyn tasaisin välein ja leikkaa sahalaitaisella veitsellä tikkujen välistä, jolloin saat valmiiksi tikutetut cocktailpalat. Valmista nautittavaksi!

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä