5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tee makumatka Kreikkaan! Täytä mehevät sämpylät kalapuikoilla, tzatzikilla, oliiveilla, fetalla ja punasipulilla.
Valmistus
Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
Tee sitten kreikkalainen salaatti. Kuutioi punasipuli, kurkku ja oliivit ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Sekoita jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatit, sipuli ja oliivit keskenään. Murenna feta salaatin joukkoon ja sekoita hyvin.
Lämmitä pitaleivät ja halkaise ne. Täytä leivät salaatilla, tzatzikilla ja kalapuikoilla.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
1
pkt
Filee kalapuikot
jäävuorisalaattia
1/2
kurkku
100
g
kirsikkatomaatteja
1/2
punasipuli
50
g
mustia oliiveja
50
g
fetajuustoa
4
pitaleipää
1/2
prk tzatzikia
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Kalapuikkoleipä italialaiseen tyyliin
25 min
Kalapuikkopita marokkolaiseen tyyliin
25 min
Kalaburritot
Kalapuikko-kesärullat
40 min
Kalapuikko hot dog, fenkoli-kurkkupikkelssiä ja limemajoneesia
1 h 30 min
Kalapuikko-avokado cocktailwrapit
30 min
Kalapuikko-caesarsalaatti
15 min
Täysjyväkalapuikkoset lasissa
15 min