Kalapuikkopita kreikkalaiseen tyyliin

kalapuikkopita kreikkalaiseen tyyliin
5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tee makumatka Kreikkaan! Täytä mehevät sämpylät kalapuikoilla, tzatzikilla, oliiveilla, fetalla ja punasipulilla.

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Tee sitten kreikkalainen salaatti. Kuutioi punasipuli, kurkku ja oliivit ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Sekoita jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatit, sipuli ja oliivit keskenään. Murenna feta salaatin joukkoon ja sekoita hyvin.

  3. Lämmitä pitaleivät ja halkaise ne. Täytä leivät salaatilla, tzatzikilla ja kalapuikoilla.

Ainesosat

Product Ingredients

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Filee kalapuikot
jäävuorisalaattia
1/2 
kurkku
100 
g
 
kirsikkatomaatteja
1/2 
punasipuli
50 
g
 
mustia oliiveja
50 
g
 
fetajuustoa
4 
pitaleipää
1/2 
prk tzatzikia

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto