Kalapuikkopita kreikkalaiseen tyyliin

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Tee makumatka Kreikkaan! Täytä mehevät sämpylät kalapuikoilla, tzatzikilla, oliiveilla, fetalla ja punasipulilla.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

jäävuorisalaattia
1/2 
kurkku
100 
g
 
kirsikkatomaatteja
1/2 
punasipuli
50 
g
 
mustia oliiveja
50 
g
 
fetajuustoa
4 
pitaleipää
1/2 
prk tzatzikia

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Tee sitten kreikkalainen salaatti. Kuutioi punasipuli, kurkku ja oliivit ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Sekoita jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatit, sipuli ja oliivit keskenään. Murenna feta salaatin joukkoon ja sekoita hyvin.

  3. Lämmitä pitaleivät ja halkaise ne. Täytä leivät salaatilla, tzatzikilla ja kalapuikoilla.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä