Kalapuikko hot dog, fenkoli-kurkkupikkelssiä ja limemajoneesia

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Tarjoile hodarit vaihteeksi kalapuikkojen kanssa. Lisukkeeksi sopii fenkoli-kurkkupikkelssi ja majoneesi, joka maistuu sopivasti limeltä. Viimeistele annos sinapilla ja paahdetulla sipulilla.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

8 
kpl
 
hot dog -sämpylöitä
1/2 
dl
 
sinappia
 
LIMEMAJONEESI:
2 
dl
 
majoneesia
1/2 
limen mehu
1/2 
limen kuori
1/2 
tl
 
suolaa
 
Fenkoli-kurkkupikkelssi:
1 1/2 
dl
 
vettä
1 1/2 
dl
 
etikkaa
2 1/2 
dl
 
sokeria
2 
rkl
 
suolaa
1 
tl
 
sinapinsiemeniä
1 
dl
 
fenkolia
 
pieninä kuutioina
1 
dl
 
kurkku
 
raastettuna
1 
dl
 
kevätsipulia
 
ohuina viipaleina
 
 
viimeistelyyn paahdettua sipulia

Valmistus

  1. Sekoita majoneesin ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan. 
  2. Valmista pikkelssi. Kiehauta vesi, etikka, sokeri, suola ja sinapinsiemenet. Laita fenkolit kuumaan liemeen ja anna liemen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää joukkoon kurkku ja kevätsipuli. Anna maustua vähintään tunti.
  3. Valmista kalapuikot pakkaukset ohjeiden mukaan.
  4. Höyrytä sämpylät ja laita sämpylän väliin kalapuikot. Nosta kalapuikkojen päälle fenkoli-kurkkupikkelssiä. Pursota päälle sinappia sekä limemajoneesia. Viimeistele paahdetulla sipulilla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä