1 h
valmistusaika
30 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tarjoile hodarit vaihteeksi kalapuikkojen kanssa. Lisukkeeksi sopii fenkoli-kurkkupikkelssi ja majoneesi, joka maistuu sopivasti limeltä. Viimeistele annos sinapilla ja paahdetulla sipulilla.
Valmistus
- Sekoita majoneesin ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan.
- Valmista pikkelssi. Kiehauta vesi, etikka, sokeri, suola ja sinapinsiemenet. Laita fenkolit kuumaan liemeen ja anna liemen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää joukkoon kurkku ja kevätsipuli. Anna maustua vähintään tunti.
- Valmista kalapuikot pakkaukset ohjeiden mukaan.
- Höyrytä sämpylät ja laita sämpylän väliin kalapuikot. Nosta kalapuikkojen päälle fenkoli-kurkkupikkelssiä. Pursota päälle sinappia sekä limemajoneesia. Viimeistele paahdetulla sipulilla.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
1
pkt
Filee kalapuikot
8
kpl
hot dog -sämpylöitä
1/2
dl
sinappia
LIMEMAJONEESI:
2
dl
majoneesia
1/2
limen mehu
1/2
limen kuori
1/2
tl
suolaa
Fenkoli-kurkkupikkelssi:
1 1/2
dl
vettä
1 1/2
dl
etikkaa
2 1/2
dl
sokeria
2
rkl
suolaa
1
tl
sinapinsiemeniä
1
dl
fenkolia
pieninä kuutioina
1
dl
kurkku
raastettuna
1
dl
kevätsipulia
ohuina viipaleina
viimeistelyyn paahdettua sipulia