Kalapuikkopita marokkolaiseen tyyliin

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kalapuikkopita marokkolaiseen tyyliin

Kalapuikot yllättävät pitaleivän täytteenä mehevän hummuksen ja pirskahtelevien granaattiomenan siementen kanssa.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
pitaleipää
100 
g
 
granaattiomenan siemeniä
200 
g
 
hummusta
mintunlehtiä
100 
g
 
vuonankaalia

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikrossa.

  3. Levitä runsas kerros hummusta pitaleivälle ja aseta kalapuikot päälle.

  4. Lisää sitten muutama mintun lehti ja vuonankaalia.

  5. Viimeistele annos granaattiomenan siemenillä.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä