5 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kalapuikkopita marokkolaiseen tyyliin
Kalapuikot yllättävät pitaleivän täytteenä mehevän hummuksen ja pirskahtelevien granaattiomenan siementen kanssa.
Valmistus
Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikrossa.
Levitä runsas kerros hummusta pitaleivälle ja aseta kalapuikot päälle.
Lisää sitten muutama mintun lehti ja vuonankaalia.
Viimeistele annos granaattiomenan siemenillä.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Filee kalapuikot MSC 450g
4
pitaleipää
100
g
granaattiomenan siemeniä
200
g
hummusta
mintunlehtiä
100
g
vuonankaalia