Kalapuikkopita marokkolaiseen tyyliin

Broodje Visstick Marokkaanse pita
5 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Kalapuikkopita marokkolaiseen tyyliin

Kalapuikot yllättävät pitaleivän täytteenä mehevän hummuksen ja pirskahtelevien granaattiomenan siementen kanssa.

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikrossa.

  3. Levitä runsas kerros hummusta pitaleivälle ja aseta kalapuikot päälle.

  4. Lisää sitten muutama mintun lehti ja vuonankaalia.

  5. Viimeistele annos granaattiomenan siemenillä.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Filee kalapuikot MSC 450g
4 
pitaleipää
100 
g
 
granaattiomenan siemeniä
200 
g
 
hummusta
mintunlehtiä
100 
g
 
vuonankaalia

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto