Kalapuikko-kesärullat

kalapuikko kevätrulla
20 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Kalapuikko-kesärullat

Kalapuikot yllättävät vietnamilaistyylisissä kesärullissa. Tarjoa kesärullien kanssa teriyaki-kastiketta.

Valmistus

  1. Valmista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Revi salaatti, suikaloi porkkana, kurkku ja avokado ohuiksi tikuiksi ja lohko lime.

  3. Kastele riisipaperiarkki vedessä, valuta enimmät vedet pois ja aseta tasaiselle alustalle. Laita riisipaperin keskelle kalapuikko, salaatti ja suikaloidut kasvikset. Kääri tiukaksi rullaksi ja tarjoa rullat limen, persiljan tai korianterin sekä teriyaki-kastikkeen kanssa.

Tarjoiluehdotukset

  • Voit kokeilla kevätrullien täytteeksi myös ituja.

Ainesosat

Product Ingredients

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Filee kalapuikot
10 
kpl
 
riisipaperia
1 
porkkana hienoksi suikaloituna
0,5 
kurkku hienoksi suikaloituna
1,5 
avokadoa
1 
lime lohkoina
nippu persiljaa tai korianteria
rapeaa salaattia
2 
dl
 
teriyaki-kastiketta
ripaus suolaa ja valkopippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto