20 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kalapuikko-kesärullat
Kalapuikot yllättävät vietnamilaistyylisissä kesärullissa. Tarjoa kesärullien kanssa teriyaki-kastiketta.
Valmistus
Valmista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
Revi salaatti, suikaloi porkkana, kurkku ja avokado ohuiksi tikuiksi ja lohko lime.
Kastele riisipaperiarkki vedessä, valuta enimmät vedet pois ja aseta tasaiselle alustalle. Laita riisipaperin keskelle kalapuikko, salaatti ja suikaloidut kasvikset. Kääri tiukaksi rullaksi ja tarjoa rullat limen, persiljan tai korianterin sekä teriyaki-kastikkeen kanssa.
Tarjoiluehdotukset
Voit kokeilla kevätrullien täytteeksi myös ituja.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
1
pkt
Filee kalapuikot
10
kpl
riisipaperia
1
porkkana hienoksi suikaloituna
0,5
kurkku hienoksi suikaloituna
1,5
avokadoa
1
lime lohkoina
nippu persiljaa tai korianteria
rapeaa salaattia
2
dl
teriyaki-kastiketta
ripaus suolaa ja valkopippuria