Täysjyväkalapuikkoset lasissa

Täysjyväkalapuikkoset lasissa
15 min
kypsennysaika
4
Annokset

Kalapuikot ovat sormisyötävää parhaimmillaan. Sekoittele itse sinappinen majoneesi, joka saa makua piparjuuresta ja ruohosipulista. Tarjoile kalapuikot lisukkeineen suoraan laseista.

 

Valmistus

  1. Sekoita majoneesin aineet keskenään ja laita kylmään maustumaan.
  2. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
  3. Pursota majoneesia neljän lasin pohjalle. Jaa kalat, kurkut ja porkkanat laseihin. Tarjoile ja dippaile sormisyötävänä.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Täysjyvä fileekalapuikot MSC 360g
1/2 
kukkakaali
 
tikuiksi leikattuna
1 
porkkana
 
kuorittuna, tikuiksi leikattuna
 
Majoneesi:
3 
dl
 
majoneesia
1 
tl
 
tuoretta piparjuurta
 
raastettuna
1 
rkl
 
Dijon-sinappia
1 
tl
 
karkeaa sinappia
1 
rkl
 
ruohosipulia
 
hienonnettuna
1 
rkl
 
sitruunan mehua
1/2 
tl
 
sokeria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto