15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kalapuikot ovat sormisyötävää parhaimmillaan. Sekoittele itse sinappinen majoneesi, joka saa makua piparjuuresta ja ruohosipulista. Tarjoile kalapuikot lisukkeineen suoraan laseista.
Valmistus
- Sekoita majoneesin aineet keskenään ja laita kylmään maustumaan.
- Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Pursota majoneesia neljän lasin pohjalle. Jaa kalat, kurkut ja porkkanat laseihin. Tarjoile ja dippaile sormisyötävänä.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
1
pkt
Täysjyvä fileekalapuikot MSC 360g
1/2
kukkakaali
tikuiksi leikattuna
1
porkkana
kuorittuna, tikuiksi leikattuna
Majoneesi:
3
dl
majoneesia
1
tl
tuoretta piparjuurta
raastettuna
1
rkl
Dijon-sinappia
1
tl
karkeaa sinappia
1
rkl
ruohosipulia
hienonnettuna
1
rkl
sitruunan mehua
1/2
tl
sokeria