Täysjyväkalapuikkoset lasissa

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kalapuikot ovat sormisyötävää parhaimmillaan. Sekoittele itse sinappinen majoneesi, joka saa makua piparjuuresta ja ruohosipulista. Tarjoile kalapuikot lisukkeineen suoraan laseista.

 

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1/2 
kukkakaali
 
tikuiksi leikattuna
1 
porkkana
 
kuorittuna, tikuiksi leikattuna
 
Majoneesi:
3 
dl
 
majoneesia
1 
tl
 
tuoretta piparjuurta
 
raastettuna
1 
rkl
 
Dijon-sinappia
1 
tl
 
karkeaa sinappia
1 
rkl
 
ruohosipulia
 
hienonnettuna
1 
rkl
 
sitruunan mehua
1/2 
tl
 
sokeria

Valmistus

  1. Sekoita majoneesin aineet keskenään ja laita kylmään maustumaan.
  2. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
  3. Pursota majoneesia neljän lasin pohjalle. Jaa kalat, kurkut ja porkkanat laseihin. Tarjoile ja dippaile sormisyötävänä.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä