[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Falafel kesäkurpitsa-porkkanaspagetilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kaipaatko inspiraatiota illallisen laittoon? Mikset kokeilisi falafelia kesäkurpitsa- ja porkkanapastan kanssa? Aivan yhtä hyvää kuin miltä se kuulostaakin! Voit tarjota lisänä vielä mausteista ajvar-kastiketta.

'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 ps Falafel pyörykät (vegaani)
    vegaaniset falafel pyörykät
  • 150 g porkkana"spagettia" eli suikaloitua porkkanaa
  • 150 g kesäkurpitsa"spagettia" eli suikaloitua kesäkurpitsaa
  • 500 g valmiiksi keitettyä spagettia
  • KASTIKE:
  • 2 kpl paprikoita
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 kpl chiliä
  • 1 kpl punasipulia
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • 1 nippu lehtipersiljaa

Valmistus

  1. Paista falafel pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Paahda kastikkeen ainesosia uunissa 220ºC kunnes ne ovat pehmentyneet ja saaneet väriä. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta suolalla sekä pippurilla.

  3. Keitä spagetti ja suikaloi porkkanat ja kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi, mielellään mandoliinillä. Sekoita suikaleet kypsän spagetin kanssa ja tarjoile kastikkeen kera.

     

     

Tarjoiluehdotukset

Viimeistele annos lehtipersiljalla.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti