Falafel kesäkurpitsa-porkkanaspagetilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Falafel kesäkurpitsa-porkkanaspagetilla

Kaipaatko inspiraatiota illallisen laittoon? Mikset kokeilisi falafelia kesäkurpitsa- ja porkkanapastan kanssa? Aivan yhtä hyvää kuin miltä se kuulostaakin! Voit tarjota lisänä vielä mausteista ajvar-kastiketta.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

150 
g 
porkkana"spagettia" eli suikaloitua porkkanaa
150 
g 
kesäkurpitsa"spagettia" eli suikaloitua kesäkurpitsaa
500 
g 
valmiiksi keitettyä spagettia
KASTIKE:
2 
kpl 
paprikoita
3 
valkosipulinkynttä
1 
kpl 
chiliä
1 
kpl 
punasipulia
0,5 
dl 
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
1 
nippu lehtipersiljaa

Valmistus

  1. Paista falafel pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Paahda kastikkeen ainesosia uunissa 220ºC kunnes ne ovat pehmentyneet ja saaneet väriä. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta suolalla sekä pippurilla.

  3. Keitä spagetti ja suikaloi porkkanat ja kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi, mielellään mandoliinillä. Sekoita suikaleet kypsän spagetin kanssa ja tarjoile kastikkeen kera.

     

     

Tarjoiluehdotukset

Viimeistele annos lehtipersiljalla.