Libanonilainen falafel-pita

Libanonilainen falafel-pita
15 min
kypsennysaika
4
Annokset

Lähi-idästä kotoisin olevat friteeratut falafel-pyörykät sopivat hyvin pitaleivän väliin. Annos viimeistellään jogurttikastikkeella, jossa maistuu minttu, sitruuna ja valkosipuli.

 

Valmistus

  1. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja anna maustua kylmässä. 

  2. Lämmitä paistinpannu keskilämmölle. Laita voi pannulle ja paista falafel-pyöryköitä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kuumia ja pinnalta rapeita.

  3. Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikrossa. Halkaise pitaleivät ja kokoa leivän väliin salaatti, tomaatti, punasipuli ja kurkku. Nosta päällimmäiseksi falafel-pyörykät ja lusikoi päälle runsaasti jogurttikastiketta. Tarjoa pitaleipä paperitaskusta.

Ainesosat

Product Ingredients

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Green Cuisine Falafel
50 
g
 
voita
4 
pitaleipä
1 
ps
 
jääsalaatti
 
revittynä
2  
viipaleina
1 
punasipuli
 
ohuina renkaina
1/3 
kurkku
 
viipaleina
 
Jogurttikastike:
2 
dl
 
ruokajogurttia
8  
minttua
 
hienonnettuna
1/2  
sitruunan mehu ja kuori
1 
tl
 
suolaa
1/2 
tl
 
sokeria
1 
valkosipulinkynsi
 
raastettuna

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto