15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Lähi-idästä kotoisin olevat friteeratut falafel-pyörykät sopivat hyvin pitaleivän väliin. Annos viimeistellään jogurttikastikkeella, jossa maistuu minttu, sitruuna ja valkosipuli.
Valmistus
Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja anna maustua kylmässä.
Lämmitä paistinpannu keskilämmölle. Laita voi pannulle ja paista falafel-pyöryköitä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kuumia ja pinnalta rapeita.
Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikrossa. Halkaise pitaleivät ja kokoa leivän väliin salaatti, tomaatti, punasipuli ja kurkku. Nosta päällimmäiseksi falafel-pyörykät ja lusikoi päälle runsaasti jogurttikastiketta. Tarjoa pitaleipä paperitaskusta.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
1
pkt
Green Cuisine Falafel
50
g
voita
4
pitaleipä
1
ps
jääsalaatti
revittynä
2
viipaleina
1
punasipuli
ohuina renkaina
1/3
kurkku
viipaleina
Jogurttikastike:
2
dl
ruokajogurttia
8
minttua
hienonnettuna
1/2
sitruunan mehu ja kuori
1
tl
suolaa
1/2
tl
sokeria
1
valkosipulinkynsi
raastettuna
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Libanonilainen falafel-pita
15 min
Falafel kukka- ja parsakaaliriisillä
25 min
Falafel ja paprika-mantelipasta
35 min
Falafelia & halloumia kvinoan, parsakaalin ja kurpitsan kanssa
25 min
Falafelia bulgurin, kesäkurpitsan ja kikherneiden kanssa
30 min
Falafel kesäkurpitsa-porkkanaspagetilla
25 min
Falafel-pyörykät & tomaattisalsa
Falafel halloumi-juustolla ja kasviksilla
25 min
Falafelwrap & salaattia valkosipulikastikkeella
Falafel ja hernehummus
35 min