Falafel kukka- ja parsakaaliriisillä

Falafel kukka- ja parsakaaliriisillä
10 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset

Superraikas ja kevyt kasvisateria! Hienonna kaalit, suikaloi pinaatti ja sekoita kastike. Paista falafelit ja valmista tuli!

 

Valmistus

  1. Paista falafel pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Silppua kukkakaali ja parsakaali hienoksi, suikaloi mukaan pinaatti. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kääntele kastike kaalien ja pinaatin sekaan.

  3. Kuutioi tomaatit, punasipuli ja kurkku.

  4. Sekoita mukaan persilja, chili, sokeri, valkoviinietikka ja öljy sekä lopuksi suola ja pippuri.

  5. Sekoita kaaliseos ja tomaattisalsa keskenään sekä tarjoile falafelien kanssa.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
ps
 
Green Cuisine Falafel
1/2 
kukkakaalin kerä
250 
g
 
parsakaalia
200 
gr
 
tuoretta pinaattia
KASTIKE:
2 
kpl
 
sitruunoita
3 
rkl
 
hunajaa
suolaa oman maun mukaan
TOMAATTISALSA:
4 
kpl
 
tomaatteja
1 
kpl
 
punasipulia
½ 
rkl
 
1/2 
kurkku
1/4 
dl
 
½ 
rkl
 
sokeria
1 
rkl
 
valkoviinietikkaa
3 
rkl
 
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto