Falafel kukka- ja parsakaaliriisillä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Superraikas ja kevyt kasvisateria! Hienonna kaalit, suikaloi pinaatti ja sekoita kastike. Paista falafelit ja valmista tuli!

 

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1/2 
kukkakaalin kerä
250 
g
 
parsakaalia
200 
gr
 
tuoretta pinaattia
KASTIKE:
2 
kpl
 
sitruunoita
3 
rkl
 
hunajaa
suolaa oman maun mukaan
TOMAATTISALSA:
4 
kpl
 
tomaatteja
1 
kpl
 
punasipulia
½ 
rkl
 
1/2 
kurkku
1/4 
dl
 
½ 
rkl
 
sokeria
1 
rkl
 
valkoviinietikkaa
3 
rkl
 
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Paista falafel pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Silppua kukkakaali ja parsakaali hienoksi, suikaloi mukaan pinaatti. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kääntele kastike kaalien ja pinaatin sekaan.

  3. Kuutioi tomaatit, punasipuli ja kurkku.

  4. Sekoita mukaan persilja, chili, sokeri, valkoviinietikka ja öljy sekä lopuksi suola ja pippuri.

  5. Sekoita kaaliseos ja tomaattisalsa keskenään sekä tarjoile falafelien kanssa.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä