Ainesosat
1/2
kukkakaalin kerä
250
g
parsakaalia
200
gr
tuoretta pinaattia
KASTIKE:
2
kpl
sitruunoita
3
rkl
hunajaa
suolaa oman maun mukaan
TOMAATTISALSA:
4
kpl
tomaatteja
1
kpl
punasipulia
½
rkl
1/2
kurkku
1/4
dl
½
rkl
sokeria
1
rkl
valkoviinietikkaa
3
rkl
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Valmistus
Paista falafel pakkauksen ohjeiden mukaan.
Silppua kukkakaali ja parsakaali hienoksi, suikaloi mukaan pinaatti. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kääntele kastike kaalien ja pinaatin sekaan.
Kuutioi tomaatit, punasipuli ja kurkku.
Sekoita mukaan persilja, chili, sokeri, valkoviinietikka ja öljy sekä lopuksi suola ja pippuri.
Sekoita kaaliseos ja tomaattisalsa keskenään sekä tarjoile falafelien kanssa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä