Falafelia & halloumia kvinoan, parsakaalin ja kurpitsan kanssa

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Falafelia & halloumia kvinoan, parsakaalin ja kurpitsan kanssa

Värikäs Veggie Sides -kasvislisäke sisältää kvinoaa, parsakaalia ja kurpitsaa ja sopii erinomaisesti falafelin ja halloumin seuraksi. Täydennä runsas annos avokadomajoneesilla ja pikkelöidyllä punasipulilla.

 

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

400 
g 
halloumi-juustoa
Avokadomajoneesi: 
2 
avokadoa
2 
rkl 
majoneesia
1 
sitruuna
suolaa ja pippuria
Pikkelöity punasipuli: 
3 
punasipulia
3 
dl 
vettä
2 
dl 
sokeria
2 
dl 
etikkaa

Valmistus

  1. Valmista falafelit ja Veggie Sides -kasvislisäke pakkausten ohjeiden mukaan.

  2. Siivuta halloumi ja paista/grillaa se kunnes siivut saavat väriä molemmilta puolilta.

Avokadomajoneesi

  1. Soseuta avokado ja sekoita se majoneesin kanssa sileäksi tahnaksi.
  2. Purista sitruunaa sekaan ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Pikkelöity punasipuli

  1. Sekoita vesi, sokeri ja etikka kattilassa ja anna kiehahtaa.
  2. Siivuta punasipuli ohuiksi renkaiksi ja laita kannelliseen lasipurkkiin.
  3. Kaada päälle liemi kattilasta, sulje kansi ja anna jäähtyä.

    Tarjoiluehdotukset

    Voit tehdä annoksesta vegaanisen korvaamalla halloumin ja majoneesin vegaanisilla vaihtoehdoilla.