Falafel halloumi-juustolla ja kasviksilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1
Punasipulipikkelssi antaa ihanasti makua tähän mainioon falafel-annokseen - ja se käy yllättävän vaivattomasti.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1

Ainesosat

400 
g
 
halloum-juustoa
Avokadokreemi:
2 
kpl
 
avokadoja
2 
rkl
 
majoneesia
1 
rkl
 
sitruuna
suolaa ja pippuria
Pikkelöity punasipuli:
3 
kpl
 
punasipuleita
3 
dl
 
vettä
2 
dl
 
sokeria
1 
dl
 
etikkaa

Valmistus

  1. Noudata Green Cuisine Falafel -pyöryköiden valmistusohjetta (huomioithan, että valmistusaika uunissa on noin 18–20 minuuttia uunin lämpenemisestä, mutta hieman vähemmän paistinpannulla) ja valmista Veggie Sides -kasvislisäke.
  2. Viipaloi halloumi ja ruskista hieman molemmin puolin pannulla tai grillissä.

  3. Avokadokreemi:
    1. Sekoita avokado ja majoneesi kermaisen sileäksi seokseksi.
    2. Purista joukkoon sitruuna ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Pikkelöity punasipuli:
    1. Sekoita vesi, sokeri ja etikka paistinpannulla ja kiehauta.
    2. Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi ja aseta kannelliseen lasipurkkiin.
    3. Kaada paistinpannun sisältö sipulirenkaiden päälle ja anna jäähtyä.

Tarjoiluehdotukset

Vinkki! Annos on lakto-ovo-vegetaarinen, mutta siitä tulee vegaaninen vaihtamalla halloum-juuston tilalle vegaaninen vaihtoehto, kuten marinoitu tofu, ja käyttämällä vegaanista majoneesia.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä