Ainesosat
1
pkt
400
g
halloum-juustoa
Avokadokreemi:
2
kpl
avokadoja
2
rkl
majoneesia
1
rkl
sitruuna
suolaa ja pippuria
Pikkelöity punasipuli:
3
kpl
punasipuleita
3
dl
vettä
2
dl
sokeria
1
dl
etikkaa
Valmistus
- Noudata Green Cuisine Falafel -pyöryköiden valmistusohjetta (huomioithan, että valmistusaika uunissa on noin 18–20 minuuttia uunin lämpenemisestä, mutta hieman vähemmän paistinpannulla) ja valmista Veggie Sides -kasvislisäke.
Viipaloi halloumi ja ruskista hieman molemmin puolin pannulla tai grillissä.
- Avokadokreemi:
1. Sekoita avokado ja majoneesi kermaisen sileäksi seokseksi.
2. Purista joukkoon sitruuna ja mausta suolalla ja pippurilla. - Pikkelöity punasipuli:
1. Sekoita vesi, sokeri ja etikka paistinpannulla ja kiehauta.
2. Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi ja aseta kannelliseen lasipurkkiin.
3. Kaada paistinpannun sisältö sipulirenkaiden päälle ja anna jäähtyä.
Tarjoiluehdotukset
Vinkki! Annos on lakto-ovo-vegetaarinen, mutta siitä tulee vegaaninen vaihtamalla halloum-juuston tilalle vegaaninen vaihtoehto, kuten marinoitu tofu, ja käyttämällä vegaanista majoneesia.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä