Falafel kesäkurpitsa-porkkanaspagetilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kaipaatko inspiraatiota illallisen laittoon? Mikset kokeilisi falafelia kesäkurpitsa- ja porkkanapastan kanssa? Aivan yhtä hyvää kuin miltä se kuulostaakin! Voit tarjota lisänä vielä mausteista ajvar-kastiketta.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

150 
g
 
kesäkurpitsa"spagettia" eli suikaloitua kesäkurpitsaa
150 
g
 
porkkana"spagettia" eli suikaloitua porkkanaa
500 
g
 
valmiiksi keitettyä spagettia
KASTIKE:
2 
kpl
 
paprikoita
3 
valkosipulinkynttä
1 
kpl
 
chiliä
1 
kpl
 
punasipulia
0,5 
dl
 
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
1 
nippu lehtipersiljaa

Valmistus

  1. Paista falafel pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Paahda kastikkeen ainesosia uunissa 220ºC kunnes ne ovat pehmentyneet ja saaneet väriä. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta suolalla sekä pippurilla.

  3. Keitä spagetti ja suikaloi porkkanat ja kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi, mielellään mandoliinillä. Sekoita suikaleet kypsän spagetin kanssa ja tarjoile kastikkeen kera.

     

     

Tarjoiluehdotukset

Viimeistele annos lehtipersiljalla.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä