Ainesosat
150
g
kesäkurpitsa"spagettia" eli suikaloitua kesäkurpitsaa
150
g
porkkana"spagettia" eli suikaloitua porkkanaa
500
g
valmiiksi keitettyä spagettia
KASTIKE:
2
kpl
paprikoita
3
valkosipulinkynttä
1
kpl
chiliä
1
kpl
punasipulia
0,5
dl
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
1
nippu lehtipersiljaa
Valmistus
Paista falafel pakkauksen ohjeiden mukaan.
Paahda kastikkeen ainesosia uunissa 220ºC kunnes ne ovat pehmentyneet ja saaneet väriä. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Keitä spagetti ja suikaloi porkkanat ja kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi, mielellään mandoliinillä. Sekoita suikaleet kypsän spagetin kanssa ja tarjoile kastikkeen kera.
Tarjoiluehdotukset
Viimeistele annos lehtipersiljalla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä