Kalapuikko-kesärullat

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kalapuikko-kesärullat

Kalapuikot yllättävät vietnamilaistyylisissä kesärullissa. Tarjoa kesärullien kanssa teriyaki-kastiketta.
'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Filee kalapuikot
    filee kalapuikot
  • 9 kpl riisipaperia
  • 1 porkkana hienoksi suikaloituna
  • 0,5 kurkku hienoksi suikaloituna
  • 1,5 avokadoa
  • 1 lime lohkoina
  • nippu persiljaa tai korianteria
  • rapeaa salaattia
  • 2 dl teriyaki-kastiketta
  • ripaus suolaa ja valkopippuria

Valmistus

  1. Valmista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Revi salaatti, suikaloi porkkana, kurkku ja avokado ohuiksi tikuiksi ja lohko lime.

  3. Kastele riisipaperiarkki vedessä, valuta enimmät vedet pois ja aseta tasaiselle alustalle. Laita riisipaperin keskelle kalapuikko, salaatti ja suikaloidut kasvikset. Kääri tiukaksi rullaksi ja tarjoa rullat limen, persiljan tai korianterin sekä teriyaki-kastikkeen kanssa.

Tarjoiluehdotukset

Voit kokeilla kevätrullien täytteeksi myös ituja.