Kalagratiini ranskalaiseen tapaan

Moderni kalagratiini, jossa perinteinen ranskalainen resepti, mausteina persilja ja sitruuna,

Valmistus

VALMISTUS JÄISENÄ
KIERTOILMAUUNI: 210°C n. 40 min
(UUNI 210°C n. 45 minuuttia)
1. Esilämmitä uuni 210°C:een.
2 Laita jäinen kala vuoassaan ritilälle uunin keskiosaan.
3. Paista n. 40 min kiertoilmauunissa (n. 45 min uunissa) kunnes pinta on saanut kullanruskean sävyn.
KUUMENNETTAVA.
Varmista ennen tarjoilua, että ruoka on kauttaaltaan kuumentunut.

Pakastimessa (-18°C tai kylmemmässä), katso päiväysmerkintä. Säilytettävä pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.

Ainekset

Alaskanseiti* (KALA) 71 % (*Theragra chalcogramma*), vesi, rapsiöljy, korppujauho (VEHNÄJAUHO, vesi, mausteet (paprikajauhe, kurkuma,hiiva, suola) 6 %, sipuli, tiivisteestä valmistettu sitruunamehu 1,5 %, persilja 1 %, suola, MUNAJAUHE, tärkkelys (maissi, riisi), mausteet(paprikajauhe, sipulijauhe, valkosipulijauhe)).*Pyydetty pohjoiselta Tyyneltämereltä.

Allergeenit

Pakkausmerkinnät

MSC-sertifioitu kala

MSC-sertifioitu kala

Ravintosisältö per 100 g

energiaa (kJ) 628 kJ
energiaa (kcal) 150 kcal
rasvaa 8,7 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 0,7 g
hiilihydraatti 5 g
josta sokereita < 0,5 g
ravintokuitua < 0,5 g
proteiinia 13 g
suola 1,1 g
jodi 65 µg
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Arvioi tuote
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä