Kalanuggetit ja Sesam Wok Bali 

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kalanuggetit jaSesam Wok Bali 

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
annosta keitettyä riisiä
100 
g
 
punakaalia
1 
rkl
 
viinietikkaa
½  
rkl
 
sokeria
0,25 
rkl
 
suolaa
3 
rkl
 
soijaa
1 
rkl
 
riisi- tai balsamiviinietikkaa
1 
rkl
 
kalakastiketta
1 
rkl
 
sokeria
1 
tl
 
seesamiöljyä
1 
tl
 
hienonnettua punaista chiliä tai chilihiutaleita
2 
rkl
 
öljyä
450 
g
 
1 
ruukku korianteria
4 
rkl
 
kimchimajoneesia tai muuta kylmää kastiketta

Valmistus

  1. Leikkaa punakaali ohuiksi siivuiksi ja sekoita joukkoon viinietikka, sokeri ja suola.
  2. Laita uuni päälle ja valmista kala pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Keitä riisi.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset. Kuumenna öljy wokissa tai paistinpannussa korkealla lämmöllä.  Paista vihanneksia noin 5–6 minuuttia. Laske lämpöä, lisää kastike ja kuumenna.
  4. Annostele riisi lautaselle. Aseta wokvihanneksia ja punakaalia omiksi kasoiksi riisin päälle. Leikkaa kala pienemmiksi paloiksi ja asettele annoksen päälle. 
  5. Tarjoile kimchimajoneesin kera ja ripottele päälle hienonnettua korianteria.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä