4
Annokset
Valmistus
- Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat.
- Halkaise ja huuhtele purjosipuli. Hienonna se, valkosipulinkynnet ja fenkoli.
- Kuumenna oliiviöljy isossa kattilassa ja lisää sipulit ja fenkoli. Kuullota pehmeiksi. Lisää Santa Marian mausteet, kuullota vielä hetki ja lisää sitten perunat. Sekoita.
Kaada kattilaan tomaattimurska, vesi ja sitruunamehu. Lisää kalaliemikuutio ja
kiehauta. Keitä kunnes juurekset ovat pehmenneet.
Kuutioi kala ja lisää pataan. Hauduta niin, että kala kypsyy ja kuumenee. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Keitä La Molisana Spagetti Al Nero pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Nosta lautaselle spagettia ja kauho päälle kalapataa. Lusikoi päälle nokare
aiolia.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
1
kpl
pieni purjosipuli
3
kpl
valkosipulinkynsiä
1
kpl
fenkoli
600
g
perunoita
200
g
porkkanaa
3
rkl
oliiviöljyä
0,5
tl
Santa Maria paprikajauhetta
0,25
tl
Santa Maria cayennepippuria
1
tl
Santa Maria korianterinsiemeniä murskattuna
0,5
tl
Santa Maria aniksen siemeniä murskattuna
Ripaus
Santa Maria sahramia
1
tlk
yrttimaustettua tomaattimurskaa tai 4 isoakypsää tomaattia
n. 1
l
vettä
1
kpl
sitruunanmehu (tai tilkka valkoviiniä)
1
kpl
kalaliemikuutio
1
pkt
Seiti MSC 400g, pakaste
Ripaukset
Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
Tarjoiluun:
500
g
La Molisana Spagetti Al Nero
1
dl
aiolia