Ranskalainen kalapata Teresa Välimäen Tapaan

4
Annokset

Valmistus

  1. Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat.
  2. Halkaise ja huuhtele purjosipuli. Hienonna se, valkosipulinkynnet ja fenkoli.
  3. Kuumenna oliiviöljy isossa kattilassa ja lisää sipulit ja fenkoli. Kuullota pehmeiksi. Lisää Santa Marian mausteet, kuullota vielä hetki ja lisää sitten perunat. Sekoita.
  4. Kaada kattilaan tomaattimurska, vesi ja sitruunamehu. Lisää kalaliemikuutio ja 

    kiehauta. Keitä kunnes juurekset ovat pehmenneet.

  5. Kuutioi kala ja lisää pataan. Hauduta niin, että kala kypsyy ja kuumenee. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  6. Keitä La Molisana Spagetti Al Nero pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Nosta lautaselle spagettia ja kauho päälle kalapataa. Lusikoi päälle nokare  

    aiolia.

Ainesosat

Product Ingredients

Ainesosien luettelo

1 
kpl
 
pieni purjosipuli
3 
kpl
 
valkosipulinkynsiä 
1 
kpl
 
fenkoli 
600 
g
 
perunoita 
200 
g
 
porkkanaa
3 
rkl
 
oliiviöljyä 
0,5 
tl
 
Santa Maria paprikajauhetta 
0,25 
tl
 
Santa Maria cayennepippuria 
1 
tl
 
Santa Maria korianterinsiemeniä murskattuna 
0,5 
tl
 
Santa Maria aniksen siemeniä murskattuna
Ripaus  
Santa Maria sahramia  
1 
tlk
 
 yrttimaustettua tomaattimurskaa tai 4 isoakypsää tomaattia 
n. 1 
l
 
vettä 
1 
kpl
 
sitruunanmehu (tai tilkka valkoviiniä) 
1 
kpl
 
kalaliemikuutio
1 
pkt
 
Seiti MSC 400g, pakaste
Ripaukset 
Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna    
 
Tarjoiluun: 
500 
g
 
La Molisana Spagetti Al Nero
1 
dl
 
aiolia

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto