Ainesosat
1
pkt
80
g
kvinoaa
40
g
rusinoita
30
g
manteleita
30
g
kuivattuja aprikooseja
1
(luomu)sitruuna
1/2
ruukku korianteria
ripaus sahramia
3
rkl
oliiviöljyä
pippuria ja suolaa
Valmistus
Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeiden mukaan. Paista kala pakkauksen ohjeiden mukaan - suosittelemme valmistusta uunissa.
Sillä välin paahda manteleita pannulla matalalla lämmöllä muutama minuutti.
Purista sitruunan mehu ja kerää se erilliseen astiaan. Muista myös raastaa sitruunankuorta.
Leikkaa aprikoosit pieniksi paloiksi.
Huuhtele korianteri, ravista nippu kuivaksi ja hienonna silpuksi.
Yhdistä kvinoa, oliiviöljy, mantelit, aprikoosit ja rusinat kulhossa.
Lisää sitruunamehu ja raastettu sitruunankuori sekä korianteri, sahrami, suola ja pippuri salaattiin.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä