Teresa Välimäen teriyakikana-maapähkinäwokki

Annosten määrä
4
Annosten määrä
4

Ainesosat

400 
g
 
kanan rintafileitä tai -leikkeitä
0,5 
dl
 
Santa Maria Teriyaki Sauce- kastiketta
1 
rkl
 
maapähkinävoita
1 
rkl
 
sitruunamehua
1 
ripaus Santa Maria pöytäsuolaa
3 
rkl
 
paahdettua seesamiöljyä
1 
tl
 
Santa Maria valkosipulijauhetta
2 
tl
 
Santa Maria kuivattua ruohosipulia
0,5 
tl
 
Santa Maria chilijauhetta
5 
dl
 
kypsää jasmiiniriisiä
0,5-1 
kpl
 
limen mehu
1 
Ripaukset Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
1 
dl
 
suolapähkinöitä tai paahdettuja maapähkinöitä
Hienonnettua kevätsipulia

Valmistus

  1. Kuivaa kananrintafileet talouspaperilla ja leikkaa fileet suikaleiksi.
  2. Sekoita isossa kulhossa Santa Marian Teriyaki Sauce-kastike, maapähkinävoi, sitruunamehu ja suola. Kääntele kanasuikaleet kastikkeessa.

  3. Lisää pannulle tarvittaessa tilkka seesamiöljyä. Lisää sitten Santa Marian mausteet ja riisi ja anna riisin hieman ruskistua.

  4. Lisää Findus Wok Thai Style pakastevihannekset, kuumenna ja lisää lopuksi kanasuikaleet. Mausta limemehulla ja suolalla sekä mustapippurilla. Viimeistele rouhituilla pähkinöillä ja kevätsipulilla.

  5. Kuumenna öljy isolla paistinpannulla. Lisää kanasuikaleet ja anna ruskistua. Siirrä kanasuikaleet hetkeksi sivuun  odottamaan.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä