Ainesosat
400
g
kanan rintafileitä tai -leikkeitä
0,5
dl
Santa Maria Teriyaki Sauce- kastiketta
1
rkl
maapähkinävoita
1
rkl
sitruunamehua
1
ripaus Santa Maria pöytäsuolaa
3
rkl
paahdettua seesamiöljyä
1
tl
Santa Maria valkosipulijauhetta
2
tl
Santa Maria kuivattua ruohosipulia
0,5
tl
Santa Maria chilijauhetta
5
dl
kypsää jasmiiniriisiä
0,5-1
kpl
limen mehu
1
Ripaukset Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
1
dl
suolapähkinöitä tai paahdettuja maapähkinöitä
Hienonnettua kevätsipulia
Valmistus
- Kuivaa kananrintafileet talouspaperilla ja leikkaa fileet suikaleiksi.
Sekoita isossa kulhossa Santa Marian Teriyaki Sauce-kastike, maapähkinävoi, sitruunamehu ja suola. Kääntele kanasuikaleet kastikkeessa.
Lisää pannulle tarvittaessa tilkka seesamiöljyä. Lisää sitten Santa Marian mausteet ja riisi ja anna riisin hieman ruskistua.
Lisää Findus Wok Thai Style pakastevihannekset, kuumenna ja lisää lopuksi kanasuikaleet. Mausta limemehulla ja suolalla sekä mustapippurilla. Viimeistele rouhituilla pähkinöillä ja kevätsipulilla.
Kuumenna öljy isolla paistinpannulla. Lisää kanasuikaleet ja anna ruskistua. Siirrä kanasuikaleet hetkeksi sivuun odottamaan.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä