Risto Mikkolan limeporsasta ja kookosnuudelit

4
Annokset

Valmistus

  1. Valmista ensin limeporsas. Ruskista porsaan suikaleet kuumalla pannulla tilkassa seesamiöljyä. Kun suikaleissa on kaunis väri, lisää pannulle Findus Wok Thai Style pakastevihannekset.

  2. Jatka hetki ruskistamista ja lisää mukaan teriyakikastike Santa Maria Teriyaki Sauce Original- kastiketta sekä kahden limen mehu ja kuoriraaste. Kuumenna ja lisää mukaan suolapähkinät sekä hienonnettu korianteri.

  3. Lisää joukkoon Santa Marian kookosmaito ja kalakastike. Hauduta 2-3 minuuttia. 

  4. Valmista seuraavaksi kookosnuudelit. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois.

  5. Freesaa öljyssä kaikki kookosnuudelin kasvikset: valkosipulinkynnet, sipulisuikaleet, chilipaprikaviipaleet ja raastettu inkivääri. Lisää limemehu joukkoon ja kiehauta kasvikset pannulla. 

  6. Lisää kypsät nuudelit kastikkeen joukkoon varovasti sekoittaen. Koristele kevätsipulilla.

Ainesosat

Product Ingredients

Ainesosien luettelo

 
Limeporsas:
400 
g
 
porsan suikaleita
0,5 
dl
 
seesamiöljyä
300 
g
 
Wok Thai Style 450g, pakaste
2 
kpl
 
limen kuoriraaste ja mehu
1 
dl
 
poke-kastiketta VAI Santa Maria Asian Wok Teriyaki Sauce Original-kastiketta
50 
g
 
suolapähkinöitä murskattuna
2 
dl
 
tuorettakorianteria hienonnettuna
 
Kookosnuudelit: 
1 
pkt/200 g
 
Santa Maria Egg Noodles Perfect for Wok nuudeleita
6 
kpt
 
valkosipulinkynsiä viipaleina
1 
kpl
 
sipulia suikaleina
1 
kpl
 
tuorechilipaprika viipaleina
2 
rkl
 
raastettua inkivääriä 
0,5 
dl
 
rypsiöljyä 
1 
kpl
 
limen mehu 
400 
g
 
Santa Maria Coconut Milk Original kookosmaitoa
1 
rkl
 
Santa Maria Fish Sauce-kalakastiketta 
2 
dl
 
kevätsipulia renkaina  

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto