Aasialainen kanawokki

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Aasialainen kanawokki puolessa tunnissa

Valmista tämä herkullinen aasialainen kanawok jos illallisideat ovat vähissä. Herkulliset vihannekset, kana ja maukas kastike tekevät tästä terveellisen ja täyttävän aterian.

Tarjoa riisin tai haluamasi lisukkeen kanssa.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1 
ps
 
100 
g
 
vihreitä papuja
400 
gr
 
kanafileetä
Rapsiöljyä
2 
rkl
 
soijakastiketta
2 
tl
 
hunajaa
2 
rkl
 
maapähkinävoita
0.5 
limen mehu
1 
rkl
 
seesaminsiemeniä
4 
annosta riisiä

Valmistus

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa kana siivuiksi. Mausta makusi mukaan. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja paista kana pannussa pienessä määrässä rapsiöljyä. Nosta kana pois pannulta.
  3. Valmista kastike:
    Sekoita hunaja, soijakastike, limen mehu, maapähkinävoi ja seesaminsiemenet pienessä kulhossa.
  4. Wokkaa vihannekset kuumalla lämmöllä 5–6 minuuttia.
  5. Lisää wokkiin kana ja kastike ja paista vielä pari minuuttia. Tarjoile riisin kanssa ja nauti!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä