Ainesosat
1
ps
100
g
vihreitä papuja
400
gr
kanafileetä
Rapsiöljyä
2
rkl
soijakastiketta
2
tl
hunajaa
2
rkl
maapähkinävoita
0.5
limen mehu
1
rkl
seesaminsiemeniä
4
annosta riisiä
Valmistus
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa kana siivuiksi. Mausta makusi mukaan. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja paista kana pannussa pienessä määrässä rapsiöljyä. Nosta kana pois pannulta.
- Valmista kastike:
Sekoita hunaja, soijakastike, limen mehu, maapähkinävoi ja seesaminsiemenet pienessä kulhossa. - Wokkaa vihannekset kuumalla lämmöllä 5–6 minuuttia.
- Lisää wokkiin kana ja kastike ja paista vielä pari minuuttia. Tarjoile riisin kanssa ja nauti!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä