Sesam Wok

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

300 g katkarapuja  
3 rkl soijaa     
1 rkl riisiviinietikkaa     
1 rkl kalakastiketta     
1 rkl sokeria     
1 tl seesamiöljyä     
1 tl hienonnettua punaista chiliä/chilihiutaleita     
2 rkl öljyä  

Valmistus

  1. Paista 450 g wok-vihanneksia n. 5-6 min ja lisää 300 g katkarapuja ja paista vielä 3 min. 

  2. Sekoita kastikkeen ainekset: 3 rkl soijaa, 1 rkl riisiviinietikkaa, 1 rkl kalakastiketta, 1 rkl sokeria, 1 tl seesamiöljyä, 1 tl hienonnettua punaista chiliä/chilihiutaleita. 

  3. Kuumenna 2 rkl öljyä korkealla lämmöllä wok-, tai paistinpannussa. 

  4. Pienennä lämpöä, lisää kastike ja kuumenna. 

  5. Ripottele päälle hienonnettua korianteria. Tarjoile riisin kanssa. 

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä