Punaisella currylla maustettu kanawokki kookosmaidolla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Kanawokki kookosmaidolla

Wokin valmistus on hyvä tapa lisätä vihanneksia ruokavalioon. Tämä kookosmaidon, punaisen curryn ja paistettujen nuudeleiden kanssa valmistettu kanawok on lisäksi helppo ja maistuva illallinen. Kokeile valmistaa sitä myös naudanlihan tai lohisuikaleiden kanssa!
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

1 
ps
 
2 
rkl
 
punaista currytahnaa
1 
tölkki kookosmaitoa
200 
g
 
kanafileitä
2 
annosta nuudeleita
4 
rkl
 
soijakastiketta

Valmistus

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kaada nuudelit lävikköön ja huuhtele ne kylmällä vedellä.
  3. Paista nuudelit kuumassa pannussa öljyssä koko ajan tasaisesti sekoittaen. Lisää soijakastike paistamisen lopussa ja nosta pois liedeltä odottamaan.
  4. Leikkaa kanafileet ohuiksi suikaleiksi ja paista pannulla pienessä määrässä öljyä. Siirrä pois liedeltä odottamaan.
  5. Paista wok vihannekset suuressa paistinpannussa tai wok pannussa kuumalla lämmöllä koko ajan tasaisesti sekoittaen. Paista muutama minuutti, kunnes vihannekset ovat kauttaaltaan paistuneita. Laske lämpöä.
  6. Lisää 2 ruokalusikallista punaista currytahnaa kookosmaitoon. Sekoita kookosmaito vihanneksiin ja kiehauta.
  7. Lisää lopuksi kana ja tarjoile paistettujen nuudeleiden kanssa.

    Hyvää, nopeaa ja yksinkertaista, hyvää ruokahalua!

Tarjoiluehdotukset

Pidätkö wokista kookosmaidon kanssa? Siinä tapauksessa suosittelemme kokeilemaan Creamy Coconut Wok -tuotettamme sillä sen voi valmistaa ja syödä sellaisenaan. Toki voit myös käyttää sitä muiden wokruokien pohjana, löydät reseptejä sivuiltamme.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä