Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti

4
Annokset

Valmistus

  1. Nostele pellille viimeisenä kalanugetit. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 min. 
  2. Hienonna punasipuli ja puolita minitomaatit.
  3. Levitä nachot leivinpaperilla peitetylle uunipellille tai isoon laakeaan uunivuokaan. Ripottele päälle sipulikuutiot ja tomaatin puolikkaat. Lisää pellille myös jalapeñoviipaleet ja kaprikset. Lusikoi pinnalle sinne tänne Santa Maria TexMex Chunky Salsa salsakastiketta ja ripottele pinnalle cheddarjuustoraaste. 

  4. Ota nachopelti uunista ja lusikoi päälle tonnikalacevicheä. Tarjoa tuoreiden yrttien, ranskankerman ja ekstrasalsakastikkeen kera.

  5. Tee sillä välin tonnikalaceviche. Valuta tonnikala, laita se kulhoon ja riko rakenne haarukalla. Hienonna chilipalko ja valkosipulinkynsi ja lisää tonnikalan joukkoon. Lisää myös avokadokuutiot, Santa Marian TexMex Chunky Salsa, yrtit, limen mehu ja Santa Marian pöytäsuolaa sekä mustapippuria. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. 

Ainesosat

Ainesosien luettelo

 
Nachopelti: 
1 
kpl
 
punasipuli 
1 
rasia
 
miniluumutomaatteja 
1 
pss
 
Santa Maria TexMex Nacho Chips maissilastuja 
0,5 
prk
 
Santa Maria TexMex Green Jalopeño-viipaleita  
1 
prk
 
Santa Maria kuivattuja kapriksia 
1 
dl
 
Santa Maria TexMex Chunky Salsa salsakastiketta
1 
pss/150 g
 
cheddarjuustoraastetta 
1 
pkt/352 g
 
Findus Fish & Fun kalakuvioita 
 
Tonnikalaceviche:
2 
prk/52 g
 
Calvo tonnikalaa vedessä
1 
kpl
 
vihreä chilipalko 
1 
kpl
 
valkosipulin kynsi 
1 
kpl
 
avokado kuutioina
1 
dl
 
Santa Maria TexMex Chunky Salsa salsakastiketta
3 
rkl
 
hienonnettua korianteria 
3 
rkl
 
hienonnettua minttua 
½-1 
kpl
 
limen mehu 
Ripaukset
 
Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
 
Tarjoiluun: 
 
Tuoretta korianteria ja minttua 
 
Ranskankermaa
 
Santa Maria TexMex Chunky Salsa salsakastiketta  

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto