5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Valmistus
Hiero lihan pintaan öljyä. Mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla. Paista öljyn ja voin sekoituksessa, johon on lisätty valkosipulinkynsi.
Sekoita majoneesin joukkoon hienonnettu rakuuna, tryffeliöljy, suola ja pippuri.
Kaada uunivihannekset vuokaan ja kypsennä ohjeen mukaan.
Kypsennä lihan sisälämpötilaksi 56–57 astetta. Aseta liha folioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia ennen leikkaamista ohuiksi siivuiksi.
Tarjoiluehdotukset
Vinkki! Tuunaa uunikasvikset sekoittamalla kypsennyksen jälkeen joukkoon 100 g tuoretta rucolaa ennen tarjoilua.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
1
kg/2 pussia
Findus Provence Style -uuni- jagrillikasviksia
400
g
flap steak -pihvejä
2
rkl
rapsiöljyä
1
tl
timjamia
1
valkosipulinkynsi
suolaa ja pippuria
voita ja öljyä paistamiseen
Tryffelimajoneesi:
1,5
dl
majoneesia
0,5
tl
tryffeliöljyä
1
rkl
tuoretta tai/0,5 rkl kuivattua rakuunaa
Suolaa ja pippuria
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Paistettua porsaan ulkofileetä, Provence Style -unni- ja grillikasviksia ja tomaattikastikastiketta
30 min
Mediterranean Style -unni- ja grillikavikset falafelinen kera
25 min
Garden Style -uuni- ja grillikaviksia ja turskanselkää
40 min
Garden Style -uuni- ja grillikasviksia, braatvurstia ja sinappikastiketta
25 min