Paistettua porsaan ulkofileetä, Provence Style -unni- ja grillikasviksia ja tomaattikastikastiketta

5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset

Valmistus

  1. Lisää pannulle tomaattimurska ja sokeri. Sekoita ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

  2. Mausta suolalla ja pippurilla.  

  3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. 

  4. Kaada uunivihannekset vuokaan ja kypsennä ohjeen mukaan.  

  5. Paista porsaan ulkofilee ruoanvalmistusrasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.

  6. Tarjoile tomaattikastikkeen kera. 

Tarjoiluehdotukset

  • Vinkki! Tuunaa uunikasvikset sekoittamalla kypsennyksen jälkeen joukkoon 70 g tuoretta salaattisekoitusta ennen tarjoilua.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
kg/2 pussia
 
Findus Provance Style -uuni- jagrillikasviksia 
600 
g
 
porsaan ulkofileetä 
2 
rkl
 
ruoanvalmistusrasvaa
 
Suolaa ja pippuria   
 
Tomaattikastike: 
1  
keltasipuli 
½   
yksikyntinen valkosipuli 
1 
rkl
 
rapsiöljyä 
400 
g
 
tomaattimurskaa 
0,5 
dl
 
vettä  
½  
rkl
 
sokeria 

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto