[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Sweet chili salmon wok

Annosten määrä
4
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 ps Wok Hot Bangkok
    Wok Hot Bangkok wokkivihannekset
  • 4 kpl lohifileepalaa
  • 1 dl sweet chili -kastiketta
  • 1/2 pkt kookosmaitoa
  • keitettyjä nuudeleita

Valmistus

  1. Laita lohifileet uuninkestävään vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja levitä lohifileiden päälle 1/2 dl sweet chili -kastiketta.

  2. Kypsennä uunissa (200ºC) noin 12-15 minuutin ajan kunnes kala on kypsää.

  3. Wokkaa wok-vihannekset (450 g) kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää ½ prk kookosmaitoa. Mausta halutessasi suolalla, pippurilla ja tilkalla limemehua.

  4. Kaada wok-vihannekset vuokaan ja asettele päälle kypsät lohifileet.

  5. Viimeistele halutessasi tuoreella korianterilla ja tarjoa vastakeitettyjen nuudeleiden kanssa.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti