Sweet chili salmon wok

Annosten määrä
4
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
kpl
 
lohifileepalaa
1 
dl
 
sweet chili -kastiketta
1/2 
pkt
 
kookosmaitoa
keitettyjä nuudeleita

Valmistus

  1. Laita lohifileet uuninkestävään vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja levitä lohifileiden päälle 1/2 dl sweet chili -kastiketta.

  2. Kypsennä uunissa (200ºC) noin 12-15 minuutin ajan kunnes kala on kypsää.

  3. Wokkaa wok-vihannekset (450 g) kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää ½ prk kookosmaitoa. Mausta halutessasi suolalla, pippurilla ja tilkalla limemehua.

  4. Kaada wok-vihannekset vuokaan ja asettele päälle kypsät lohifileet.

  5. Viimeistele halutessasi tuoreella korianterilla ja tarjoa vastakeitettyjen nuudeleiden kanssa.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä