Ainesosat
4
kpl
lohifileepalaa
1
dl
sweet chili -kastiketta
1/2
pkt
kookosmaitoa
keitettyjä nuudeleita
Valmistus
Laita 4 lohifileet uuninkestävään vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja levitä lohifileiden päälle 1/2 dl sweet chili -kastiketta.
Kypsennä uunissa (200ºC) noin 12-15 (52ºC) minuutin ajan kunnes kala on kypsää.
Wokkaa wok-vihannekset (450 g) kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää ½ prk kevytkookosmaitoa. Mausta halutessasi suolalla, pippurilla ja tilkalla limemehua.
Kaada wok-vihannekset vuokaan ja asettele päälle kypsät lohifileet.
Viimeistele tuoreella korianterilla. Tarjoa vastakeitettyjen nuudeleiden tai täysjyväpastan kanssa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä