Sweet Chili Salmon Wok

5 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Valmistus

  1. Laita 4 lohifileet uuninkestävään vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja levitä lohifileiden päälle 1/2 dl sweet chili -kastiketta.

  2. Kypsennä uunissa (200ºC) noin 12-15  (52ºC) minuutin ajan kunnes kala on kypsää.

  3. Wokkaa wok-vihannekset (450 g) kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää ½ prk  kevytkookosmaitoa. Mausta halutessasi suolalla, pippurilla ja tilkalla limemehua.

  4. Kaada wok-vihannekset vuokaan ja asettele päälle kypsät lohifileet.

  5. Viimeistele tuoreella korianterilla. Tarjoa vastakeitettyjen nuudeleiden tai täysjyväpastan kanssa.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
ps
 
Wok Bangkok Style 450g, pakaste
4 
kpl
 
lohifileepalaa
1 
dl
 
sweet chili -kastiketta
1/2 
pkt
 
kookosmaitoa
keitettyjä nuudeleita

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto