Ainesosat
2
rkl
rypsiöljyä
1
rkl
seesamiöljyä
2
valkosipulinkynsi
hienonnettuna
2
cm
pala inkivääriä
raastettuna
1
sitruunaruoho
ohuina viipaleina
300
g
katkarapuja
sulatettuna
1/2
pnt
korianteria hienonnettuna
Kastike:
1
dl
light-soijaa
1
rkl
punaviinietikkaa
1
rkl
fariinisokeria
1
rkl
maissitärkkelystä
1
rkl
sriracha-kastiketta
Valmistus
- Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja anna maustua huoneenlämmössä.
- Lämmitä laakea paistinpannu tai wok-pannu kuumaksi. Laita pannulle rypsiöljy ja seesamiöljy. Lisää joukkoon myös valkosipuli, inkivääri ja sitruunaruoho. Kuullota noin 10 sekuntia ja lisää joukkoon kasvissekoitus. Paista käännellen noin 5 minuuttia.
- Lisää joukkoon katkaravut. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon kastike. Kypsennä kunnes liemi suurustuu.
- Viimeistele annos leikkaamalla joukkoon korianteria. Tarjoa katkarapu stir & fry keitetyn riisin tai nuudelien kera.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä