Katkarapu stir & fry

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Aasialainen stir & fry on nopea ja helppo herkku. Ainekset sekoitellaan yhteen, paistetaan ja tarjoillaan riisin tai nuudelien kera. Kastike saa potkua sriracha-kastikkeesta.

 

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

2 
rkl
 
rypsiöljyä
1 
rkl
 
seesamiöljyä
2 
valkosipulinkynsi
 
hienonnettuna
2 
cm
 
pala inkivääriä
 
raastettuna
1 
sitruunaruoho
 
ohuina viipaleina
1 
ps
 
300 
g
 
katkarapuja
 
sulatettuna
1/2 
pnt
 
korianteria hienonnettuna
 
Kastike:
1 
dl
 
light-soijaa
1 
rkl
 
punaviinietikkaa
1 
rkl
 
fariinisokeria
1 
rkl
 
maissitärkkelystä
1 
rkl
 
sriracha-kastiketta

Valmistus

  1. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja anna maustua huoneenlämmössä.
  2. Lämmitä laakea paistinpannu tai wok-pannu kuumaksi. Laita pannulle rypsiöljy ja seesamiöljy. Lisää joukkoon myös valkosipuli, inkivääri ja sitruunaruoho. Kuullota noin 10 sekuntia ja lisää joukkoon kasvissekoitus. Paista käännellen noin 5 minuuttia.
  3. Lisää joukkoon katkaravut. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon kastike. Kypsennä kunnes liemi suurustuu. 
  4. Viimeistele annos leikkaamalla joukkoon korianteria. Tarjoa katkarapu stir & fry keitetyn riisin tai nuudelien kera.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä