[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Parmesan-bechamel kuorrutetut seitifileet ja friteerattua kaprista

Parmesan-bechamel kuorrutetut seitifileet ja friteerattua kaprista
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Filet Naturel Seiti
    Filet Naturel Seiti
  • 1 tl suolaa
  • Bechamel-kastike:
  • 80 g voita
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 5 dl maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 dl parmesan-juustoa
  • Lisäksi:
  • 100 g kaprismarjoja
  • öljyä

Valmistus

  1. Valuta ja kuivaa kaprismarjat huolellisesti. Lämmitä öljy 180 asteiseksi ja friteeraa kapriksia siivilässä 3−5 kertaa 1 minuutti kerrallaan, kunnes kaprikset ovat rapeita.
  2. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon jauhot. Sekoita tasaiseksi ja anna kypsyä muutama minuutti. Lisää joukkoon lämmin maito kahdessa erässä. Sekoita tasaiseksi ja anna kypsyä noin 3 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon mausteet ja parmesan-raaste.
  3. Levitä sulatetut seitifileet uunipellille. Mausta suolalla. Levitä bechamel-kastiketta kalojen päälle ja paahda uunin grillivastuksen alla noin 6−7 minuuttia. Kun pinnassa on hyvä paahtunut väri ja kala on kypsää ota pelti pois uunista.
  4. Viimeistele rapeilla kaprismarjoilla sekä parmesan-lastuilla.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti