Parmesan-bechamel-kuorrutetut seitifileet ja friteerattua kaprista

Parmesan-bechamel kuorrutetut seitifileet ja friteerattua kaprista
30 min
kypsennysaika
4
Annokset

Valmistus

  1. Valuta ja kuivaa kaprismarjat huolellisesti. Lämmitä öljy 180 asteiseksi ja friteeraa kapriksia siivilässä 3−5 kertaa 1 minuutti kerrallaan, kunnes kaprikset ovat rapeita.
  2. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon jauhot. Sekoita tasaiseksi ja anna kypsyä muutama minuutti. Lisää joukkoon lämmin maito kahdessa erässä. Sekoita tasaiseksi ja anna kypsyä noin 3 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon mausteet ja parmesan-raaste.
  3. Levitä sulatetut seitifileet uunipellille. Mausta suolalla. Levitä bechamel-kastiketta kalojen päälle ja paahda uunin grillivastuksen alla noin 6−7 minuuttia. Kun pinnassa on hyvä paahtunut väri ja kala on kypsää ota pelti pois uunista.
  4. Viimeistele rapeilla kaprismarjoilla sekä parmesan-lastuilla.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
1 
tl
 
suolaa
 
Bechamel-kastike:
80 
g
 
voita
1 
dl
 
vehnäjauhoa
5 
dl
 
maitoa
1 
tl
 
suolaa
1/2 
tl
 
mustapippuria
1 
dl
 
parmesan-juustoa
 
Lisäksi:
100 
g
 
kaprismarjoja
öljyä

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto

Mitä mieltä asiakkaamme ovat

  • Maukasta
    Helppo tehdä.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille