Ainesosat
1
pkt
1
tl
suolaa
Bechamel-kastike:
80
g
voita
1
dl
vehnäjauhoa
5
dl
maitoa
1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria
1
dl
parmesan-juustoa
Lisäksi:
100
g
kaprismarjoja
öljyä
Valmistus
- Valuta ja kuivaa kaprismarjat huolellisesti. Lämmitä öljy 180 asteiseksi ja friteeraa kapriksia siivilässä 3−5 kertaa 1 minuutti kerrallaan, kunnes kaprikset ovat rapeita.
- Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon jauhot. Sekoita tasaiseksi ja anna kypsyä muutama minuutti. Lisää joukkoon lämmin maito kahdessa erässä. Sekoita tasaiseksi ja anna kypsyä noin 3 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon mausteet ja parmesan-raaste.
- Levitä sulatetut seitifileet uunipellille. Mausta suolalla. Levitä bechamel-kastiketta kalojen päälle ja paahda uunin grillivastuksen alla noin 6−7 minuuttia. Kun pinnassa on hyvä paahtunut väri ja kala on kypsää ota pelti pois uunista.
- Viimeistele rapeilla kaprismarjoilla sekä parmesan-lastuilla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
-
MaukastaHelppo tehdä.Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille