Parmesan-bechamel-kuorrutetut seitifileet ja friteerattua kaprista

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1 
pkt
 
1 
tl
 
suolaa
 
Bechamel-kastike:
80 
g
 
voita
1 
dl
 
vehnäjauhoa
5 
dl
 
maitoa
1 
tl
 
suolaa
1/2 
tl
 
mustapippuria
1 
dl
 
parmesan-juustoa
 
Lisäksi:
100 
g
 
kaprismarjoja
öljyä

Valmistus

  1. Valuta ja kuivaa kaprismarjat huolellisesti. Lämmitä öljy 180 asteiseksi ja friteeraa kapriksia siivilässä 3−5 kertaa 1 minuutti kerrallaan, kunnes kaprikset ovat rapeita.
  2. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon jauhot. Sekoita tasaiseksi ja anna kypsyä muutama minuutti. Lisää joukkoon lämmin maito kahdessa erässä. Sekoita tasaiseksi ja anna kypsyä noin 3 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon mausteet ja parmesan-raaste.
  3. Levitä sulatetut seitifileet uunipellille. Mausta suolalla. Levitä bechamel-kastiketta kalojen päälle ja paahda uunin grillivastuksen alla noin 6−7 minuuttia. Kun pinnassa on hyvä paahtunut väri ja kala on kypsää ota pelti pois uunista.
  4. Viimeistele rapeilla kaprismarjoilla sekä parmesan-lastuilla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
  • Maukasta
    Helppo tehdä.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille