Ainesosat
Valmistus
Sulata kalafileet pussissaan kylmässä vedessä n. 30 min. Kuori ja raasta inkivääri. Kuori ja hienonna valkosipuli ja salottisipulit.
Leikkaa kalafileet runsaiksi paloiksi.
Laita kattilaan hieman oliiviöljyä ja voita. Kuullota sipulia, valkosipulia, inkivääriä ja kurkumaa muutama minuutti, kunnes sipulista tulee pehmeää.
Kaada sekaan kookosmaito, vesi ja suola sekä purista limen mehu. Keitä 6-8 minuuttia.
Lisää kalapalat keittoon ja anna kiehua pienellä lämmöllä vielä 5-7 minuuttia, kunnes kala tuntuu valmiilta.
Mausta korianterilla, persiljalla ja muutamalla pisaralla Tabascoa.
Tarjoiluehdotukset
Voit kokeilla keittoon myös muita vaaleita kaloja, kuten seitiä tai alaskanseitiä!