Inkiväärillä ja limellä maustettu kalakeitto

kalakeitto
15 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Yksinkertainen ja maukas kalakeitto, joka syntyy nopeasti.

Valmistus

  1. Sulata kalafileet pussissaan kylmässä vedessä n. 30 min. Kuori ja raasta inkivääri. Kuori ja hienonna valkosipuli ja salottisipulit.

  2. Leikkaa kalafileet runsaiksi paloiksi.

  3. Laita kattilaan hieman oliiviöljyä ja voita. Kuullota sipulia, valkosipulia, inkivääriä ja kurkumaa muutama minuutti, kunnes sipulista tulee pehmeää.

  4. Kaada sekaan kookosmaito, vesi ja suola sekä purista limen mehu. Keitä 6-8 minuuttia.

  5. Lisää kalapalat keittoon ja anna kiehua pienellä lämmöllä vielä 5-7 minuuttia, kunnes kala tuntuu valmiilta.

  6. Mausta korianterilla, persiljalla ja muutamalla pisaralla Tabascoa.

Tarjoiluehdotukset

  • Voit kokeilla keittoon myös muita vaaleita kaloja, kuten seitiä tai alaskanseitiä!

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

800 
g
 
turskafilee
2 
kpl
 
valkosipulinkynttä
2 
kpl
 
salottisipulia
2 
kpl
 
limeä
2 
cm
 
pala tuoretta inkivääriä
800 
ml
 
kookosmaitoa
3 
dl
 
vettä
1 
pkt
 
1 
pkt
 
1 
tl
 
kurkumaa
muutama pisara tabascoa
1 
tl
 
suolaa
oliiviöljyä ja voita paistamiseen

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto