Ainesosat
800
g
turskafilee
2
kpl
valkosipulinkynttä
2
kpl
salottisipulia
2
kpl
limeä
2
cm
pala tuoretta inkivääriä
800
ml
kookosmaitoa
3
dl
vettä
1
pkt
1
pkt
1
tl
kurkumaa
muutama pisara tabascoa
1
tl
suolaa
oliiviöljyä ja voita paistamiseen
Valmistus
Sulata kalafileet pussissaan kylmässä vedessä n. 30 min. Kuori ja raasta inkivääri. Kuori ja hienonna valkosipuli ja salottisipulit.
Leikkaa kalafileet runsaiksi paloiksi.
Laita kattilaan hieman oliiviöljyä ja voita. Kuullota sipulia, valkosipulia, inkivääriä ja kurkumaa muutama minuutti, kunnes sipulista tulee pehmeää.
Kaada sekaan kookosmaito, vesi ja suola sekä purista limen mehu. Keitä 6-8 minuuttia.
Lisää kalapalat keittoon ja anna kiehua pienellä lämmöllä vielä 5-7 minuuttia, kunnes kala tuntuu valmiilta.
Mausta korianterilla, persiljalla ja muutamalla pisaralla Tabascoa.
Tarjoiluehdotukset
Voit kokeilla keittoon myös muita vaaleita kaloja, kuten seitiä tai alaskanseitiä!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä